Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

@Somalija

Skomentowałem tylko i wyłącznie pani wiersz, a ze pani stosuje praktykę błędnego koła i wraca pani do przeszłości - to nie mój problem, przecież nie jestem mściwy... A komentować mam prawo wszystkie wiersze: zgodnie z tutejszym regulaminem, jeśli pani nie życzy sobie moich komentarzy - proszę mnie poprosić o to, proste i logiczne?

Łukasz Jasiński 

@Łukasz Jasiński Zawsze stosuję metodę błędnego koła, lewego przewrotu, spóźnionego odwrotu i generalnie mam przygotowane dwie sprzeczne ze sobą odpowiedzi. Jestem kobietą, logiczne?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

RZECZYWIŚCIE koncert życzeń, pod moim wierszem a wszystko dla Violi... ; (

Edytowane przez Somalija (wyświetl historię edycji)

@Somalija

Ojej, znowu pani zaczyna... Ręce opadają... Nie znam pani i pani Wioli osobiście, tylko: nierealnie - wirtualnie, tak przy okazji: panią Wiolę najczęściej ignoruję - ona też stosuje praktykę błędnego koła, ile razy to samo w koło można pieprzyć głupoty o tym świętym tam na górze - jej Bogu? Pani Wiola myśli hierarchicznie, magicznie i dogmatycznie... I tak będzie myślała do końca życia: z takimi ludźmi nie warto rozmawiać na niektóre tematy - nie są zdolne przyjmować merytorycznych argumentów - nie myślą samodzielnie, przyczynowo-skutkowo i racjonalnie, jej tok myślenia jest podobny do płaskoziemców i turbosłowian, miłego dnia...

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)