Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Marek.zak1 Znasz moje zdanie. :-)

Przestarzałych ewolucyjnie kryteriów dobierania się w pary należy się pozbyć, wstawiając na ich miejsce właśnie inteligencję, mądrość i rozum. To one powinny podniecać i decydować, a nie to, czy ktoś jest kilka cm niższy, albo 5kg cięższy, nie eliminując rzecz jasna fizyczności, ponieważ również jest ważna. No, ale już się powtarzam w tej kwestii. :)

Edytowane przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Berenika97 Tak, to też ;))) Ale tutaj mam wrażenie, a może dorabiam ideologię są niuanse językowe ,))) Bo np. czyż nie  Jest czymś podobnym spełnienie w miłości fizycznej? ;)) @hollow man oj sorki nie rozumiem ;))
    • @hollow man widzisz ja mam czasem kłopot ;) Bo lubię swoje teksty i niekiedy czuję moc, ba moc własną ;) A wtedy czasem bierze mnie lęk wagi, ciężaru, odpowiedzialności, że miewam powera ;)))) Jakkolwiek dobrze rozumiem ideę bezpieczeństwa dynamicznego łapie mnie czasem strach o niebezpieczeństwo i zagrożenia ;)))) I w sumie ciekawostka jest taka, że za co się nie wezmę i na czym nie akupię ten mechanizm się u mnie powtarza, bo kiedyś jako prawnik feż bywało, że robiłem większe rzeczy ;)))) Tak to już jest czasami, bywa, mimo bycia ogólnie fajtłapą mam też coś w sobie z maksymalizmu ;)))) I to rzeczywiście nieco przypomina konstrukt psychologiczny zaburzeń mały / wielki ;)))))
    • @sparowana u Ciebie to same plagi... to powódź, to myszy... ;)
    • @hollow man skromnie dziękuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Poet Ka No i ślicznie. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...