Ten utwór został doceniony przez użytkowników. mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego to jest tylko podwórko pod bzem i krzewem jaśminu warto płacić czynsz za kilka oddechów i trzymanie psa bez smyczy między prawdą a marzeniem może nie być nic wystarczy że jest trochę moje brzozy też wspinają się na dachy 14
Rafael Marius Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To co subiektywne zawsze jest gdzieś między prawdą, a marzeniem. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @Rafael Marius dokładnie, właśnie tak jest. Dziękuję i pozdrawiam. 2
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego Kaganiec to przydałby się niektórym paniom na własną buzię... Łukasz Jasiński
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @Łukasz Jasiński mama zawsze mi powtarzała, że kobiety nie gryzą, komu mam wierzyć.....? Pozdrawiam. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @mariusz ziółkowski Nie gryzą, a tak plotkują, iż potrafią zniszczyć komuś życie... Łukasz Jasiński 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @Łukasz Jasiński medycyna poszła do przodu ( wierząc reklamom) może coś znajdą. 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @mariusz ziółkowski Blisko osiemdziesiąt procent kobiet ogląda tasiemce - telenowele i z sąsiadkami gadają potem o tym - co ona zrobiła i co on zrobił, a między tymi gniotami telewizyjnymi są reklamy - stosują one nadprogową psychomanipulację i kobiety z łatwością wydają kasę dzięki sugestiom reklamowym... Łukasz Jasiński 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @Łukasz Jasiński nie da się ukryć, wystarczy myśleć. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @mariusz ziółkowski ''brzozy wspinają się na dachy''....Stamtąd skąd ptak ucieka jest lepszy widok...........ach te podwórka bez przyszłości......wielu wolność zabrały. @Bożena De-Tre Słuchaj siebie nie mamy. 1
violetta Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @mariusz ziółkowski u mnie też są bzy i jaśminu na malutkim podwóreczku:) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego (edytowane) @mariusz ziółkowski Dlatego najlepiej być po prostu sobą, akceptować własną nagość - być swobodnym, towarzyskim i otwartym, jak można odróżnić personalistyczną istotę człowieczeństwa - transcendentalną - od dwunożnych ssaków agresywnych - wyjątkowo bezmyślnych stad? Głównie po traktowaniu zwierząt, niech pan obejrzy filmiki na Facebooku - jak ludzie ratują zwierzęta - to są dobrzy ludzie, a źli ludzie chodzą na czarno i nie dają innym żyć - to bardzo źli ludzie - niewolnicy... Łukasz Jasiński Edytowane 4 Lutego przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @Bożena De-Tre ... wciąż się zastanawiam, dokąd bym zaszedł słuchając mamy - możliwe, że dalej niż na podwórko. Pozdrawiam.@violetta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopiero teraz potrafię docenić ile mogą dać. Pozdrawiam. @Łukasz Jasiński nie do końca się zgadzam. Znam kilku autorów takich filmików i z czystym sumieniem nie mogę o nich powiedzieć, że są dobrymi ludźmi. Przede wszystkim jestem daleki od generalizowania. 2
violetta Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @mariusz ziółkowski ja doceniam od maleństwa, ciocia Ania rozczulała mnie drzewkami z kwitnącymi gałązkami, gdy zabierała mnie na spacer. Dlatego tak kocham te uczucia na całe życie. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @violetta Zawsze, przez całe życie miałem wokół siebie drzewa i ogrody. Dają siłę. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @violetta dziękuję serdecznie. 1
m1234 Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego W punkt, każde słowo na swoim miejscu, powściągliwie, ale jakiż bogaty obrazek, ile odczuć. Oddycham. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @m1234 dziękuję za tak przychylny komentarz. Pozdrawiam.
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @mariusz ziółkowski Mam inne doświadczenia, poza tym: miałem dwóch przyjaciół - kundelków - Parisa i Tigera, a pan? Łukasz Jasiński 1
Rekomendowane odpowiedzi