M_arianne Opublikowano 3 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2025 (edytowane) Mnie okpiono, ja wykpiłam; właśnie tak się odpłaciłam. Mnie wykpiono? Edytowane 3 Lutego 2025 przez M_arianne (wyświetl historię edycji) 6
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 4 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 Nie wiedziałam, że legalnie można publikować ten sam tekst w kilku działach. Dobry pomysł na zbieranie lajków Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
M_arianne Opublikowano 4 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2025 @piąteprzezdziesiąte Często utwór umieszcza się np w Warsztacie, a po dopracowaniu można podać do działu Wiersze gotowe. Czasem miniaturka, aforyzm, haiku... itd warte są umieszczenia również w innych działach. 2
JAPA Opublikowano 5 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2025 @M_arianne To raczej zwykła zestaw oj nieładnie. bo to prawdopodobnie na kimś niewinnym
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 6 Lutego 2025 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2025 @M_arianne Dzięki za słówko wyjaśnienia. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Absolutnie się zgadzam. Pozdrawiam.
M_arianne Opublikowano 9 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2025 @piąteprzezdziesiąte Dzięki. Wzajemnie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi