Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @mariusz ziółkowski Pięknie to ująłeś ale ja mam 3 pióra…i jako że nie jestem z natury pokorna-:)czasami długo milczę..szukając pokory..i pióra.Kończę na ogół na znalezionym ptasim…ale nie pisze.Wtedy czekam..na wene-:) @Bożena De-Tre Albo kombinuje i szukam jej w kościach kreta. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 2 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @Bożena De-Tre od dłuższego czasu nie szukam natchnienia, piszę co mi w głowie siedzi, przepuszczając przez drobne sito. Pozdrawiam serdecznie. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @mariusz ziółkowski Dziękuję za podzielenie się myślami…zatem piszmy a czas zadecyduje.Dobranoc 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 4 Lutego Zgłoś Opublikowano 4 Lutego Zabawy i gry, pomysły szalone... wydaje nam się, że zabijamy czas aż się okaże, że on zabija nas. Prace domowe wciąż nie odrobione. Pozdrawiam. 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego @Sylwester_Lasota Fajnie ująłeś jedną z opcji. Dziękuję i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi