Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Deonix_ Opublikowano 28 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 za każdym razem gdy usiłuję z czułością wsłuchać się w siebie ktoś mi przeszkadza każe się nie poddawać i walczyć ile wlezie a ja w rozkwicie białofarbnych rozmazań praworożnego sierpu księżyca chcę tylko ciszy w pościeli chcę tylko istnieć i znikać 15
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wrzeszczy coś innego czasami trzeba się w siebie wsłuchać aby usłyszeć własne ja nie być jak pień jak szafa pusta bo ono dla nas wiadomość ma i nie zamykać swych ambicji lecz działać ostro póki czas walczyć o siebie jeszcze a iści swoje marzenia i swój świat :)) 2
Deonix_ Opublikowano 28 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Jacek_Suchowicz Wiem, że wrzeszczy :) Dziękuję i pozdrawiam :) Deo
moina Opublikowano 28 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Deonix_ oj ...jeśli napisze że w tym widzę coś wielkiego, pięknego.. To zabrzmi to absurdalnie ? Nie da się tu wyrwać wersu który nie jest nasiąknięty prawdą.. 1
Deonix_ Opublikowano 28 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2025 @Natuskaa @ja_wochen @Wiesław J.K. Dzięki serdeczne :) @Domysły Monika Ojejku, no... aż nie wiem, co odpowiedzieć :))) Dziękuję ślicznie i serdecznie pozdrawiam :) Deo 2
iwonaroma Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 @Deonix_ Twoja poezja jest nie do podrobienia:) 'białofarbne rozmazania' ... super 1
andreas Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 Minimalistom żyje się o wiele przyjemniej i łatwiej. 1
Nata_Kruk Opublikowano 29 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 @Deonix_ ... posyłam.. :) za wiersz.
Deonix_ Opublikowano 29 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2025 (edytowane) @iwonaroma Mrau ;) Dziękuję serdecznie :))) Deo @andreas Nie wiem, ale oby tak :) Dziękuję i pozdrawiam :) Deo @Nata_Kruk Dziękuję :)))) Deo @beta_b @Laura Alszer @Rafael Marius Również dzięki serdeczne :) D. Edytowane 29 Stycznia 2025 przez Deonix_ (wyświetl historię edycji) 3
Leszczym Opublikowano 30 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2025 @Deonix_ Bardzo fajne, powodzenia !!
Deonix_ Opublikowano 30 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2025 @Leszczym Dziękuję :))))))))))))))))) Deo
Deonix_ Opublikowano 1 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2025 @Monia Dziękuję pięknie :) D.
Deonix_ Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2025 @MIROSŁAW C. Bardzo dziękuję :) D.
Rekomendowane odpowiedzi