Liquid Dreams Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 po co ludziom wspomnienia? po co marzeń pełen stos? na co piękno? mądrość? uroda? na co miłość? smutek? strach? przecież i tak (bez tego) można dalej dalej brnąć czy to może bez znaczenia? cóż niech każdy wierzy w coś
Samo zło Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 boże drogi, przeczytałam, bo tytuł brzmiał znajomo i żałuję.
Tomasz_Biela Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 koszmarna wyliczanka takie pisanie czegoś z nudów nawet całkiem bez tego sensu ci wyszło, nie miało tak być. zero koncepcji, twórczości tu żadnej, słowa na miare, jakie mamy uczucia - wyliczanie. Wybacz, to moje zdanie, oceniam wiersz - to nie był wiersz.
stanislawa zak Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tomku z brzytwą za pan brat, nie wskażesz drogi?był strach jest krach.- po co pytam?
Nikołaj Siergiej Ilicz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ja wierze ze drugiego takiego "czegos" juz nie napiszesz.
Rekomendowane odpowiedzi