Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 21 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) umierali z głodu i wycieńczenia dziś z ciepłych domów wychodzą na most zmarszczki rozluźniały nad fajerkami przy robieniu zasmażki kwaśnym jabłkiem z sadu przepuszczam zimny prąd galwaniczny przez skórę w upiornym świetle jarzeniówki ledowej dłonie gubią zdolność chwytania nie gniazdują pary Edytowane 23 Stycznia przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
violetta Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia @Somalija czasem w małych miejscowościach spotka się drewniane domki, ale już są przeważnie niezamieszkałe. Pamiętam, że w górach Izerskich, co drugi dom był opuszczony, a całkiem w dobrym stanie domostwa. 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coraz więcej singli, takie czasy. Ja też się w ten trend przez przypadek wpisuje. 2
Somalija Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia @Rafael Marius To bardzo wygodne, więc nie dziwi... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wystarczy kawałek łóżka w mieście... 3
violetta Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia @Somalija i małej lodóweczki z mikrofalą:)
Somalija Opublikowano 22 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) @violetta Widzisz jakie masz szczęście... możesz świętować 21 stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 22 Stycznia przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia @Somalija Zoja robi się podobna do mamy, robi minki, zmienia się. Już myślę, że latem będę chciała spędzić z nią wakacje. :)
Corleone 11 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia @Somalija Siostrzyczko: "zdolność chwytania", a nie "(...) chwytnia (...)". Czytało mi się miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Serdeczne pozdrowienia. 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia Bizony to żubry Łukasz Jasiński 1
Somalija Opublikowano 23 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia @Corleone 11 Dziękuję bracie, znasz moje stany, czasem nie widzę liter, tylko całe wyrazy głęboko w mózgu, bez udziału oczu... Tak już mam... 1
Corleone 11 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) @Somalija Znam je. Ale jako uważny czytelnik... Teraz Twój wiersz czuje się tak, jak powinien Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dobrej nocy. Edytowane 23 Stycznia przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wakacje z babcią obowiązkowe Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Somalija mnie ciocię zabierały, to prawie to samo i miło wspominam:)
Somalija Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @violetta Na wspomnienia dla niej jeszcze za wcześnie, ale kolejne lato już się zapisze... 1
violetta Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @Somalijajest taka słodka i taka rozmowna, skowronkiem, kanarkiem. Cudna.
Somalija Opublikowano 24 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @violetta Ma po kim być słodka... 1
Rekomendowane odpowiedzi