Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 16 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Ach, właściwie szkoda słów, zdjęć, linków i rysunków na bagienko, które każą chwalić... Zatem idę na piwo licząc na mgiełkę jakąś większą i na postrzeloną myśl że i tak nie dojdę... Warszawa – Stegny, 16.01.2025r. 12
moina Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Leszczym postrzelona myśl ...takie lubię najbardziej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. Za piwko podziękuję 1
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Możesz dokładniej? :-) 1
Leszczym Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Domysły Monika ależ proszę proszę.. idę właśnie do A. :) @FaLcorN tutaj dokładność mogłaby zepsuć małą nieoczywistość :) 1
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Leszczym Ty chyba chcesz się upić.. mgłą :-) Mi mgła się kojarzy amorowo: "Serca mego Mglista w strumieniu myśli: czysta odległa jak i bliska wyraźnie przezroczysta Zagadka dla neuronów co uciekają z domów i do Niej sercem biegną by była ich powszednią" 2
Łukasz Jasiński Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia I tak też można... Łukasz Jasiński 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia czy musisz robić to co każą czy nie stać cię powiedzieć nie a niech dziamgają się obrażą bo moje ja dziś ważne jest :))) 1
mariusz ziółkowski Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Leszczym ... stosowałem, pomaga - niestety tylko na chwilę... Fajnie było zajrzeć. Pozdrawiam. 1
andreas Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Mam czułe powonienie i chyba zaśmierdziało mi polityką... 1
Leszczym Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @FaLcorN Tak, była tutaj taka jedna mgła, ale się zmyła... @Łukasz Jasiński Można? Świetnie !! @Jacek_Suchowicz O o, coś w ten deseń :) @mariusz ziółkowski Owszem, trochę pomaga, ale to nie recepta na wszystko... @andreas Tego nie da się do końca obejść. Nie da się. To niemożliwe w pewnym wieku... 2
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Samo życie.. Jak to mawiają w redakcji pogody: "kto na dwór nie wychodzi ten mgły nie doświadczy". Z Mglistą podobne zasady. Edytowane 16 Stycznia przez FaLcorN (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @FaLcorN W dobie netów to aż tak nawet wychodzić nie musisz, ale to co Cię spotyka nie jest jednak doświadczeniem z krwi i kości ...
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Leszczym Wolność odczuwania. Kto co lubi, albo co dla Niego osiągalne. Realizm, naturalizm i autentyczność. Ja mam teraz inne okulary celów na nosie. Widzę ale nie wszczynam :-) 1
Leszczym Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @violetta Tak? A Koleżanka to gdzie szuka? :) @FaLcorN Tak, podobno wolność... 1
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niee wola, kajdanki i pieszczoty :-) 1
Leszczym Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @FaLcorN To wszystko jest dalece bardziej zniuansowane :) Bo kajdanki i pieszczoty nawet mogą też być przejawem niewoli :) Naprawdę mogą... A mogą również być czymś na odwrót... Ciężka sprawa, tak żyć za oknem...
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PS. Nie ma co marudzić, możesz się nie obudzić..
Leszczym Opublikowano 16 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @FaLcorN dziś wieczór jest w miarę określone, przeszłość jakaś taka w miarę przemyślana, ale jutra to nikt nie zna i uczciwie nawet niełatwo czegokolwiek doprecyzowanego oczekiwać... 1
FaLcorN Opublikowano 16 Stycznia Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia @Leszczym Przyszłość i niespodzianka, to kochanek i kochanka. :-)
Rekomendowane odpowiedzi