Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Blask

Rekomendowane odpowiedzi

@Laura Alszer

Zrobiłem wyjątek dla pani i opublikowałem po raz drugi rymowankę pod tytułem - "Czarownica" - niech pani rzuci okiem, jeśli chodzi o dawanie czegokolwiek komuś - to już pani sprawa, otóż to: przeżyłem piekło jako osoba nielegalnie bezdomna - nikt mi nie pomógł, prócz: mamy, cioci i socjalnej Małgorzaty Przybysz - ona mi pomagała załatwiać lokal socjalny, zapewniam panią: większość ludzi to dwunożne ssaki agresywne, poza tym: wszystko tutaj opisałem.

Łukasz Jasiński 

@Laura Alszer

Zbaczając z głównego tematu: ma pani ładne imię - Laura - to z łacińskiego laur - wawrzyn, który symbolizuje moc boską, jeśli chodzi nazwisko - też jest polskie, dokładnie: śląskie, a jeszcze piękniej byłoby: Laura Jasińska-Alszer, może być, proszę pani?

Łukasz Jasiński 

@Łukasz Jasiński Nie wiem co Pan zrozumiał poprzez moje 'dawanie', miałam oczywiście na myśli swoją poezję. Udostępniając wiersze dzielimy się z innymi cząstką siebie.  Tak to widzę.

Dziękuję za podzielenie się swoimi przeżyciami i Czarownicą. Doceniam

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A w kwestii imienia i nazwiska.... Dziękuję za komplementy. Pan jest szczery, więc ja też będę szczera. Laura Alszer to mój pseudonim 

Edytowane przez Laura Alszer (wyświetl historię edycji)