Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 11 Stycznia Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) mów czego chcesz co zrobisz zaraz a ja prawie jak anioł skrzydła mam połamane i język w kwadrat się plącze i nic nie mówię i czuję miętę oddechy w przestrzeni krzyczą palące Edytowane 11 Stycznia przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 18
moina Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) @Ewelina ostry początek...dobry początek...zresztą reszta wiersza również. Wymowny w konkretny "punkt myśli" Powtórzę początek sztos Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 11 Stycznia przez Domysły Monika (wyświetl historię edycji) 1
FaLcorN Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słodko :-) 2
Ewelina Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Domysły Monika bardzo dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie:) @FaLcorN dziękuję Ci bardzo Piosenka też urocza :) 2
moina Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Ewelina wybacz ale i ją sobie pozwolę piosenką raz jeszcze ci komentarz pod wierszem zaprzątnąć... Męski punkt odniesienia na wiersz - (odpowiedź) 2
mariusz ziółkowski Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Ewelina Podoba mi się. Zdecydowany, jasny przekaz. Ostatnia strofa najbardziej, chociaż zmieniłbym szyk wyrazów w dwóch ostatnich wersach (pachnie niepotrzebną inwersją). Pozdrawiam serdecznie. 1
Ewelina Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Domysły Monika bardzo lubię tę piosenkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @mariusz ziółkowski dziękuję bardzo za dobre słowo i konkretną uwagę:) to cenne. Pozdrawiam serdecznie
moina Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Ewelina "pozamiatałaś" ,( w pozytywnym sensie) tym wierszem ... Jest 100% wymowny ..jest mnóstwo energii która łączy ze sobą dwa światy Męsko damski aspekt który ...no przyznam rozpalił krew w żyłach .. 1
Ewelina Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Domysły Monika dziękuję za ten komentarz, nie chodzi o to, że przychylny, tylko że taki ...mięsisty :) 1
moina Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Ewelina "mięsisty" to jest twój wiersz oj " mięsisty" ...wybacz już się zamykam . Ale wiersz no "hit" pięknie zaczęłaś aż się słyszy ten ton pierwszych słów potem to już cudny monolog kobiety który nie kończy zdania a czeka na ... Dialog .. cudo pozdrawiam i do poczytania Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko z nadmiaru wina te skrzydła połamane i język co się plącze milczenie dziś nad ranem w przestrzeni zapach mięty bezgłośny krzyk oddechów i dymek z papierosów ulotny szczęścia rechot :) 2
Rafael Marius Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Ewelina Dzisiaj ludzie nie mają czasu na miłość. Ktoś ostatnio przebadał, że 40% populacji w wieku 20-40 to single. 1
Ewelina Opublikowano 11 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia @Jacek_Suchowicz bez wina mniejsza wina a większa świadomość i głębia:) @Rafael Marius wiem, to jest dość smutne... 1
andreas Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Dołączam do poprzednich komentarzy.Świetnie. 1
egzegeta Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia Ewelino że też ja tego wiersza wcześniej nie zauważyłem; to jest KLASA jaką lubię. A propos mięty; mam gdzieś miniaturę, może ją wrzucę na orga - chyba dedykowaną Herbapolowi :) Dziękuję za piękny wiersz. 1
Ewelina Opublikowano 12 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @egzegeta Bardzo się cieszę i dziękuję za miłe słowa:) Chętnie przeczytam o mięcie! Pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Ewelina ... Ewelino, śliczne mini.. szkoda, że bez tytułu. Ja nadałam go... zgaduję... dla siebie. Pozdrawiam. 1
Ewelina Opublikowano 12 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Nata_Kruk dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie nadałam tytułu, żeby nie było to wszystkie zbyt oczywiste. Treść jest dość wyrazista i wystarczy:) Pozdrawiam serdecznie
any woll Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia @Ewelina serducho już prawie z przyzwyczajenia, czasem nie piszę komentarzy, ale i tak wiesz co myślę... pozdrawiam bardzo serdecznie 1
Rekomendowane odpowiedzi