Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Nata_Kruk Opublikowano 9 Stycznia 2025 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 Wiadome Ości Już jakiś czas temu głowa mi głupiała, gdy włączałam telewizję. Przyjemniej było patrzeć na sam czarny ekran, nie raził oczu i... co ważne, dbał o ciszę w moim domu. Zresztą nadal dba, gorzej z gramofonem. Kiedyś mi po rurach dzwonili, że niby nie to, co chcą.?.. przecież wszystkiego słucham. Dostrajam piętra i... krzeszę iskry z siebie, by po chwili wrzucać je do starego kominka. Gdy zabraknie ciepła, będą na rozpałkę. styczeń, 2025 13
Gerber Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 No tak, najważniejsze, żeby ciepła nie zabrakło.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 @Ajar41 .... @Omagamoga ... miło mi. @Gerber ... otóż to.. żeby nie zbrakło.. ciepła. Panowie.. w podzięce za wizyty.. ślę.. :)
Rafael Marius Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie popsuty.
Nata_Kruk Opublikowano 10 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Rafael Marius ... nie... wyrejestrowany. Dzięki za wdepnięcie tutaj. 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 @Nata_Kruk Ja nie mam wcale od bardzo dawna 1984. 1
Starzec Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 (edytowane) @Nata_Kruk wiadomo, że ości są niestrawne:)) Pozdrawiam:) Edytowane 10 Stycznia 2025 przez Starzec (wyświetl historię edycji)
[email protected] Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Nata_Kruk Nato, a płacisz... abonament, psia krew - z poczty upominają! Pozdrawiam W Nowym Roku Natko.
Ewelina Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 @Nata_Kruk ciekawe. Mi kojarzy się Twój wiersz z poszukiwaniem pełni i życiem na swoich warunkach. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 12 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2025 @Starzec ... no tak... :) wiadomo, że..ości.. niestrawne. @[email protected] ... Grześ, to wynika z treści... :) niech sobie upominają. @Ewelina ... tak, każdy z nas szuka.. swojej.. pełni... :) Dziękuję Wam za zostawione słowa, pozdrawiam serdecznie. 1
poezja.tanczy Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 @Nata_Kruk Co tych iskier, nazbieranie To jest ciepła, to uznanie I wygodnie A wiersz piękny! M.
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 @Gizel-la ... @poezja.tanczy ... dziękuję Wam. 1
_M_arianna_ Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 (edytowane) A ja zaglądam na forum oglądając np. filmy przyrodnicze z zakątków, do których nie mogę dotrzeć. I nie tylko :) Edytowane 16 Stycznia 2025 przez M_arianne (wyświetl historię edycji)
Radosław Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny fragment w oparciu wcześniejsze wprowadzenie. Daje szersze pole do interpretacji. Można dostrajać piętra w sobie albo też innych do siebie - oj. to wielkie "wyzwanie" dla wszystkich uczestników szukania "wspólnej fali" . pozdrawiam i gratuluję wiersza
Nata_Kruk Opublikowano 18 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 @M_arianne ... znowu inaczej się Ciebie pisze. Oj, to ja inaczej, tu tylko z muzyką klasyczną.... a świat... cały już zwiedziałam...:) palcem po atlasach i niegdyś z TV. @Radosław ... Radek, jako jedyny zwracasz na to uwagę, fajnie, cieszę się... tak, poletko większe się robi. Dzięki Wam za słowo pisane... :) MIROSŁAW C.. także dziękuję. 1
Radosław Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 @Nata_Kruk Jestem pod wrażeniem ostatnich wierszy. pozdrawiam
_M_arianna_ Opublikowano 18 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2025 @Nata_Kruk Tak, zwiedzanie świata na każdy sposób. Z bogato ilustrowanym przewodnikiem turystycznym też można. Np w Bieszczadach są dzikie ścieżki, zabytkowe cerkwie, i można spotkać zakapiora. Itd
Nata_Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2025 Omagamoga... MIROSŁAW.. Czarek Płatak.. dziękuję Wam za wejścia. M-arianne... tak, zwidzanie dobre na każdy sposób, a w Bieszczadach akurat byłam ciałem i duchem... :)
Rekomendowane odpowiedzi