Naprawdę, powinna pani zacząć czytać z pełnym rozumowaniem i nie tylko swój własny nosek - wyczekiwane komentarze, także: innych użytkowników - tego pani nie robi, stąd: ma pani pusty łeb bez rozumu, otóż to: nie istnieje teraźniejszość bez przeszłości i nie istnieje teraźniejszość bez przyszłości, istnieje coś takiego jak POKORA - tego pani potrzebuje, a pani by pewnie chciała, abym zlikwidował przypisek o własności intelektualnej, tak? Jestem bardzo mocno oczytany - przeczytałem bardzo dużo książek: stąd - etyka, elokwencja, erudycja i estetyka, oczywiście: pierwszy zacząłem chronić własność intelektualną jako prawo autorskie zapisane w Kodeksie Cywilnym - zanim wyszło podobne zalecenie ze strony Komisji Europejskiej, inaczej mówiąc: ktoś, kto włożył dużo wysiłku w rozwój artystyczny - ma nagle pozwolić na to - by inni sobie korzystali z cudzej wiedzy...
- O! Patrzcie! Jaki napisałem piękny wiersz! Mam talent!
A po dokładnym sprawdzeniu wychodzi na jaw - to żaden talent, tylko: naśladownictwo, przywłaszczanie cudzej twórczości artystycznej i pasożytnictwo, inaczej: dałem komuś palec, a ten bierze całą rękę!
Łukasz Jasiński