Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97 :) Dzięki        @KOBIETA :)  Dziękuję      @MIROSŁAW C. Podziękowania      @Leszczym :)  
    • @Leszczym   Nie chowam się - to raczej tak, że jeszcze szukam miejsca, z którego warto wyjść :) Dziękuję za dobre słowo. A co do goryczy - ona przychodzi z czasem, jak zmarszczki, których się nie planowało. Rozumiem to twoje wrażenie, że wiele rzeczy chodzi nie tak, jak powinno. Ja też to czuję - tylko nie zawsze wiem, jak powinno wyglądać to „inaczej". Czasem myślę, że po prostu nie mamy instrukcji obsługi do świata, a wszystko próbujemy poskładać na wyczucie. Ale masz rację - radość się przydaje. I tworzenie też. Nawet jeśli to tylko próby, szkice, coś niedokończonego. :)   
    • prochu nie wymyślisz wielu rzeczy nie da się wymyślić im bardziej się nie da ... tym bardziej się chce ale po co można żyć przecież bez paru rzeczy po co nosić na ramionach niepotrzebne wynalazki nie wszystko da się dotknąć nie wszystko zasługuje na słońce
    • @leszek piotr laskowski   Lubię metafizyczne i surrealistyczne teksty. Szczególnie urzekło mnie to - "Wystarczy oddech, miękki jak mech na skraju lasu, gdzie czas nie ma zegarka" - jakby cała filozofia mindfulness zamknęła się w jednym obrazie, bez patosu, z czułością. "Rozszczelniło mi dzień. Czuję tę pauzę między uderzeniami serca". Piękne. Pozdrawiam.
    • @Berenika97 Nie chowaj się nigdzie tylko działaj :)) Komplementy różnią się od kadzenia. Nie lubię kadzić, ale dobrego słowa używam, uważam że należy się komuś. W pisaniu i ogólnie w byciu wzrastasz czasem i w gorycz. Ale to z czasem. Ja na przykład wzrastam we wrażeniu, że tutaj wiele rzeczy jest zupełnie tak jak nie powinno. Na wielu obszarach, gdzie spojrzę właściwie. To jakoś zupełnie inaczej wiele spraw powinno chodzić. Ale to zostawmy bo i radość z życia przydaje się czasem :)) I z tworzenia też !!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...