Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nareszcie ujawniłeś swój język potoczny, pokazałeś, co myślisz o haiku. Jeśli tak ci doskwierają zasady, możesz wylecieć, "wolna wola". Po takim "wejściu", powinni tu Ci podziękować. To ani haiku ani przyzwoitość. Pewnie to zresztą Twoje pożegnanie. Nie mylę się?

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Oh, jakże strasznie się mylisz! Co ja myślę, to tylko ja sam wiem, alfo i omego. w moim - i nie tylko - języku potocznym, powiem Ci, kobieto, że napisałem to liczydło ( zauważ że nie nosi miana haiku jeśli łaska) w celu przysrania pewnej osobie, która myśli, że wszystkie rozumy pozjadała. a tak na marginesie, to Ty mnie tu wylatywaniem nie strasz, żebyś może sama nie wyleciała.

lef-s-ki

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Sami się ograniczamy dla komfortu, wątpliwych korzyści. Skrywamy swoje prawdziwe pragnienia, a może tak naprawdę ich nie znamy? Nie próbowaliśmy przekroczyć własnych granic. Mimo doświadczenia, niewiele o sobie wiemy. Zamiast poczuć pot na czole łatwiej tłumić siebie w używkach.  Tak sobie interpretuję Twój wiersz, nie wiedząc czy jest częścią jakiejś całości. Mam nadzieję, że w końcu coś z tego ciśnienia  między tym co w nas nieśmiertelne a śmiertelne wyskoczy i urodzi się Nowy Janek.
    • Straszno tak, bez śniadania :0 Niechby chociaż warzywo, albo owoc... Niemniej jednak życzę wytrwałości w dogadywaniu się ze swoim "brzuszkiem"   Pozdrawiam :)   
    • @Roma nie tylko wiersz !!!!!! Jeszcze jestem.....ja. I będę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @violetta Nie denerwuj się Viola, defincja gatunku rzadko jest rozumiana, zresztą definicji jest kilka... @Łukasz Jasiński Tak, człowiek jest odrębnym gatunkiem, ale w przeszłości na terenie Europy żyły cztery odrębne gatunki różnych istot praludzkich. Jedna z nich to my, najmniejsi, padlinożerni spryciarze. Inna grupa wyginęła bo dziedziczyła się u nich cechą wąskich bioder i samice nie przeżywały porodu....    
    • gdy spadnę w ciemność i grom srebrzysty mą głowę nagle rozbije w strzępy poczuję wreszcie i wchłonę w siebie czar galaktyki niepojęty ! Mars. Jowisz. Saturn. te aż trzy światy codziennie bacznie ZOMO pilnuje Lenin- kulawy  a Breżniew... święty! brać kosmonatów obgadywuje.... ach ! Niech się święci 1 maja ! i wiosna bzami już eksploduje... Astat i bizmut- pierwiastki wiary ...wokół Saturna pierścień wiruje ! towarzysze... ....pomożecie?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...