mariusz ziółkowski Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 zatrzymały mnie na chwilę puzzle składane z nożyczkami w dłoni gdzie sierotka marysia gubi pantofelek szukając złotego runa byłem tu zanim powstały pierwsze bajki rdzawy płyn spod kielicha otwierał oczy niedowiarkom i ramy droższe od płótna walczyły o ściany wciąż jeszcze nie wiem dlaczego lubię siadać na tym samym kamieniu 7
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 Nie wiem czy to odpowiednie słowo, ale urokliwe to jest. Pozdrawiam. 1
moina Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 @mariusz ziółkowski pięknie treść unosi .. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
mariusz ziółkowski Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 @Sylwester_Lasota Dziękuję za poczytanie i miłe słowa. Również pozdrawiam. @Domysły Monika Miło, że treść zaciekawiła. Pozdrawiam i dziękuję.
Bożena De-Tre Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 @mariusz ziółkowski Bo ma siłę.Bo jest darem niebios.Bo niczego nie oczekuje….takie ta zatrzymania myśli moich przy Twoim wierszu…z pozdrowieniem Noworocznym.
mariusz ziółkowski Opublikowano 31 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2024 @Bożena De-Tre Dziękuję za te myśli i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
andreas Opublikowano 1 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2025 Do wielu interpretacji i rzeczywiście urokliwe. Pozdrawiam.
mariusz ziółkowski Opublikowano 1 Stycznia 2025 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2025 @andreas @andreas Dziękuję za spojrzenie na wiersz i również pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi