Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 15 Grudnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 (edytowane) tylko ciebie tak potrafię śnić trzymać blisko w ciepłym objęciu całym ciałem czuć na przedhistorycznym styku jeszcze na poziomie grawitacji a już poza świadomym i jedynie tam nasza opowieść nie istnieje przyglądają się jej baśnie spleciona energia nie wymaga miejsca rozchyla usta rozwijając zmysły prawie nie odrywam się od twojej skóry w półorgazmie noc po noc Edytowane 19 Grudnia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 10
Wędrowiec.1984 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2024 @Somalija Swojsko się poczułem. Erotyk w moim klimacie, taki hmm... Przeciągający się.
Somalija Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W gruncie rzeczy jest grudzień... 1
Arsis Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 @Somalija witaj, Aga. tak jakoś... dawno, dawno... ale mam coś w zanadrzu...
Somalija Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @Arsis Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , mam brzydkie myśli, więc napiszę tylko pozdrowienia 1
Arsis Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) @Somalija ale nie napisałaś czy Ci się podoba... @Somalija mam tłumaczenie piosenki Edytowane 18 Grudnia 2024 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @Somalija Pozdrawiam wobec tego również. :)
Somalija Opublikowano 18 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba się? Jest ekstatyczna... i te chórki w tle wspaniale podbijają... Była w poniedziałek, u mnie ćma Tereska i mówię do niej: ,,Leć do Włodka i powiedz mu, że idą Święta i czas wymienić kilka słów" Czasem się zastanawiam nad moim umysłem... A, dziękuję bardzo, dołączę późnogrudniowe serdeczności, dobrego czasu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
violetta Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 @ArsisFajna muzyczka świąteczna :)
Arsis Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2024 @Somalija może ta? jakoś chodzi za mną. to inna wersja utworu z płyty stevena wilsona " the harmony codex", wersja z udziałem mistrza mikaela akerfelda
Somalija Opublikowano 19 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) @Arsis Cudowna... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 19 Grudnia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi