Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Notatka

Rekomendowane odpowiedzi

@Domysły Monika

A szara myszka - według mnie - to: pieszczotliwy komplement, tak przy okazji: napisałem e-mail do pani redaktorki Wioletty Sobieraj z Krytyki Literackiej - mam zamiar tam wrócić i publikować - to jest bardzo wysoki poziom, sprawdziłem: są tam moje teksty - "Fatum", "Perspektywa" i "Tron" i jest tam również moja godność w dolnym okienku - "osoby publikujące" - tam najpierw trzeba wysłać artykuł i dopiero redakcja decyduje o ewentualnej publikacji - większość tekstów jest po prostu odrzucana, tam nie jest tak jak tutaj: kiedy komuś dosadnie odpowiadam na ataki personalne, to: ta osoba - zamiast z pokorą przyjąć ripostę - leci na skargę do administratora i ja otrzymuję ostrzeżenie lub kolejną blokadę konta - tutaj niesamowicie kwitnie donosicielstwo w ramach Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, teraz: czekam na odpowiedź od wyżej wymienionej pani redaktorki.

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)

@Łukasz Jasiński i to jest to ....

Realizuj - SIEBIE. Nic nie musisz od początku zacznij z tym co masz - doświadczenie. Łukasz jest wiele dróg jesteś "Twardy drań" pokonasz trasę choćby sam ... Mentalnie Łukasz trzymam za Ciebie kciuki że Hej!!!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Domysły Monika

Cały dzień szukałem internetowej Krytyki Literackiej, a papierowa kosztuje około trzydzieści złotych, zobaczymy jaką otrzymam odpowiedź, dodam: od mojego ostatniego tekstu minęło czternaście lat, pisał będę - kiedy będę chciał, teksty, które mam na Wordzie - wyślę Redakcji i dodam: "wyrażam zgodę na brak publikacji roku powstania mojego tekstu, zresztą: moje teksty i tak posiadają charakter uniwersalny, mogą Państwo publikować dowolnie - byle zgodnie co - do okoliczności", tak: wcześniej moje teksty publikował pan redaktor Tomasz Sobieraj - nie mogłem znaleźć jego adresu elektronicznego.

Gdyby jakaś osoba chciała mi odpowiedzieć: będzie musiała przyjąć mój poziom i przejść przez sito Redakcji.

Łukasz Jasiński