Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka Nie traćmy piór bo zrobią z nich poduszkę :)))
    • @Poet Ka ... jest taki świat    nie ma tutaj  wymuskania  bon tonu poprawności    jest prawda o życiu  do bólu    jest taki świat    życie morze bywa ciche tylko ... bywa ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia   
    • czy tylko to nam pozostało w młodości słyszałem wycie na starość to samo pojazdy uprzywilejowane karetki straż pożarna alarmowe syreny nawet to widzę z bunkra wychodzi młody człowiek nieopierzony widząc szkielety połamane domy próbuje wydać z siebie głos ni to warczenie wycie szloch kto położy kres wojną a może na wojnę potrzeba wojny?  
    • @Andrzej P. Zajączkowski  ... w tym jednym z mikroświatów postanowiłem pobyć dłużej    strach nigdy nie był moim przewodnikiem była nim zawsze ciekawość istnienia  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia 
    • @Alicja_Wysocka Masz rację:) różnie może być starego wilka może odtrącić stado jak nieprzydatnego:) Dziękuję:)  @Annna2  Zależy też czy zasługuje się na taki szacunek, no bo nie każdy...:) Cieszę się i zastanawiam czy ktoś taki niemądry jak ja jest w stanie napisać coś mądrego - głupiutkie te moje żarty, ale nie umiem się powstrzymać, taka forma wycia :) Dziękuję za wpis:)   @Berenika97 Świetnie potraktowałaś jak alegorię współczesności, nie wiem czy trudniej mają, bo populacja wilków w Bieszczadach wzrosła, ich język bez słów czyli wycie nie jest tak słyszalne, wilki dostosowały się i aby unikać ludzi "rozmawiają" podczas naszej najmniejszej aktywności. Pisząc utwór stanęła mi scena jak młody wilczek po raz pierwszy próbuje wydać głos, ciekawe dlaczego nie dały się udomowić. Dziękuję za uważne i ważne streszczenie tego co w  wierszu :) Pozdrawiam Wszystkie panie:)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...