wierszyki Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Idę i szczeka za mną, przede mną. Co znajdę, szczeka. Może mnie zamkną, może przestraszą, głos wydobywa Mój uaktualniony. Nie jestem jego-onem, Wciąż udowadniać muszę, że rozum nawet, gdym szczenię, nie wypełniony mam silikonem. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez aff , (wyświetl historię edycji) 4
jan_komułzykant Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 to znaczy stara się 'mówić', że jest - naprawdę :) Pozdrawiam 1
wierszyki Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest jakiś paradoks, że w tym życiu nieprawdziwym nieraz jesteśmy bardziej sobą. Ocelocik - doskonała miniaturka. Niektóre z takich palindomów Możnaby wydrukować na koszulki i sprzedawać jak w galerii Andrzeja Mleczko, którego lubisz. Znam firmę krawiecką, kt9ra się chyli ku upadkowi, to byłby interes. Tak w teorii, na pewno,pzdr 1
jan_komułzykant Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 Ciekawe, co piszesz, bo koszulkę "Baranie nie jesteś sam" - jeszcze mam :) Aż głupio przyznać, bo kupiona jeszcze w zeszłym stuleciu na FAMIE i wystawie Mleczki w Swinoujściu. A tak a'propos ocelota, to mam hasełko, ale grozi pozwem, więc chyba daruję sobie, na razie :)) Dziękuję, pozdrowienia. 1
wierszyki Opublikowano 5 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zeszłe stulecie chwilami nie było takie złe. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Czarek Płatak Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 heheh, mironowski taki taki:)) ale nowocześnie . Brainrot to zdaje się jeden z nominowanych do młodzieżowego słowa roku. 1
wierszyki Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wygrał. Inaczej przecież bym nie znała :) Ależ Ty tego dziś mi zaserduszkowałeś, dziękuj3, bardzo to miłe w urodziny zwłaszcza. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czarek Płatak Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, w urodziny?!? żartujesz:)) nawet nie wiesz jak mnie taki przypadek cieszy . Teraz już nie zapomnę - dzień po Morrisonie ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi