Leszczym Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 Dzisiaj mój hajs jest na haju. Baju baju prawie w Dubaju. Produkty high level umieściłem w plecaku. Ta płyta to mój prozac na wieczór. Mówią, że ćpam spam, a ja się im stawiam. Popracuję jeszcze nad mito - manią. Mit Messerschmitt tu, mit tam, co mi tam. A potem lulu spać. I o spokój nie dbać. Namotać nawijkę w bajkę i tegez gitez. Nie takich supłów nikt tutaj nie rozwiązał... Warszawa – Stegny, 02.12.2024r. 7
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 (edytowane) @Leszczym Fajna zabawa słowem :) Edytowane 2 Grudnia 2024 przez Alicja_Wysocka (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 @Alicja_Wysocka Po prostu ja tak lubię :)
moina Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 @Leszczym w Dubaju to tylko wielki hajs Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie zawiłe. 1
Leszczym Opublikowano 2 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2024 @Domysły Monika Możliwe, nie byłem :) @Rafael Marius Umyślnie naplątane, z pełną premedytacją... 1
FaLcorN Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2024 @Leszczym Twój hajs jest na haju ROR na masie, albo w raju nie wiem jak Ty to robisz nie wiem czy mieścisz to w plecaku masz w domu kurzą fermę kur złotych złote jaja wiszą na wieszaku pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 @FaLcorN Gdzie nie zajrzę tam znajdę coś ciekawego, a teraz dużo się dzieje. I fasadowi, czytaj artystyczni, niesamowicie to opisują. I naprawdę dużo jest tych talenciarzy. @andreas Cacane? Czyli jakie? Bo nie wiem :) 1
andreas Opublikowano 4 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 @Leszczym Czyli fajnie napisane. 1
Leszczym Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2024 @andreas Dzięki. Bo to w sumie zamiar taki był żeby fajnie :)
Rekomendowane odpowiedzi