Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
UtratabezStraty

UtratabezStraty

@Domysły Monika

8 minut temu, Domysły Monika napisał(a):

"Chyba potrzebuje twojej pomocy w zrozumieniu..." Najpierw to ja muszę sam siebie zrozumieć... A to nie jest praca na jeden wieczór, to jest niestety praca na wiele wieczorów... Ale przynajmniej widzisz, że obiegowa opinia o mężczyznach, że są prości do zrozumienia jednak się nie zgadza...

UtratabezStraty

UtratabezStraty

@Domysły Monika

4 minuty temu, Domysły Monika napisał(a):

"Chyba potrzebuje twojej pomocy w zrozumieniu..." Najpierw to ja muszę sam siebie zrozumieć... A to nie jest praca na jeden wieczór, to jest niestety pracy na wiele wieczorów... Ale przynajmniej widzisz, że obiegowa opinia o mężczyznach, że są prości do zrozumienia jednak się nie zgadza...

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Oko/Maroko - ram oko.                         Kozaku, a... Kaukaz 'ok?  
    • ja cała jak ziemia i twoje oddychanie nade mną   ja nie ze skały ty nie z kamienia   grudkami poszycia i kropelkami powietrza    jesteśmy     
    • @Jacek_Suchowicz "najlepsze te małe kina, gdzie wszystko się zapomina". 
    • @Domysły Monika   E-Doręczenia, które będą dostępne od 1 stycznia 2025 r., to elektroniczny odpowiednik tradycyjnych przesyłek listowych za potwierdzeniem odbioru. Od przyszłego roku większość urzędów, firm i zawodów zaufania publicznego będzie musiało umożliwić obywatelom prowadzenie z nimi takiej korespondencji, czyli odbioru jak i wysyłania elektronicznych doręczeń.   "Nie ma potrzeby odbierania awiza i stania w kolejkach na poczcie, ponieważ listy z urzędu przychodzą bezpośrednio na elektroniczną skrzynkę. Można je przeczytać i odpowiedzieć na nie o dogodnej porze i w dowolnym miejscu. Wystarczy do tego komputer, tablet lub telefon z Internetem" - informuje Ministerstwo Cyfryzacji.   Źródło: Money.pl   Komentarz odautorski: zawsze uprzedzam fakty, które mają nastąpić, otóż to: Ministerstwo Sprawiedliwości ma obowiązek do końca 2029 roku zmienić system z papierologii na elektroniczny, tymczasem: umowę najmu lokalu socjalnego mam do końca 2028 roku, a w 2027 roku będą wybory parlamentarne, tak, Moniko, przypadki nie istnieją - teraz mi nic nie mogą zrobić, bo: mam czyste sumienie, zresztą: administracja DOM Konduktorska i tak przedłuży mi umowę najmu, mówiąc potocznie: takiego wała pokaże Ministerstwu Sprawiedliwości - oni, czyli: komornik sądowy Olga Rogalska-Karakula, radca prawny Andrzej Kaliński, sędzia Agata Puż, komornik sądowy Agnieszka Mróz, radca prawny Krzysztof Jasiński i pani protokolant - nie wymienię jej godności, aby oszczędzić jej wstydu - przegrali i nie mają żadnych szans... Proponuję jeszcze przeczytać - "Świątynię Wiedzy" - naprawdę - będę usuwał niektóre artykuły, szczególnie te, które nie mają komentarzy.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...