Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Witaj - Stworzyliśmy Boga, by łatwiej unieść winy, by z pokutą powracać, gdy sumienie drży, lecz żadne rozgrzeszenie nie cofnie złej godziny, jeśli człowiek sobą nie odmieni swych dni. - podoba mi się ten moment wiersza - człowiek                                                                             człowiek sam musi sobie poradzić - a nie                                                                             liczyć na Boga -                                                                                                                        Pzdr.
    • @karenka Dziękuję za polubienie wiersza i za szczere, odważne słowa.  Pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński
    • @karenka Miło mi, że podobał się Tobie mój utwór. Zawsze "stąpam po kruchym lodzie" kiedy pisze wiersze tego typu ;) ale co tam... raz się żyje ;) ;) ;) Życzę słonecznego dnia i pozdrawiam serdecznie! J. J. Zieleziński
    • Witaj - mi też się podoba Czarku -                                                                  Pzdr.
    • Witaj -  nie szukam odpowiedzi co będzie potem - po co się umartwiać co będzie  - to nie ma sensu -                                                                                                                                Pzdr.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...