wierszyki Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) *** (walka z minotaurami cenzura zwykle bywa udaje dziś że żywa Architekci Jedni, przystąpili ochoczo. Drudzy, z niejakim trudem. Jeszcze inni się nie odnaleźli może jeszcze — tego przecież nie wiem. A każdy miał konto i własne wspomnienia miłości na własność. Znał myśli, a choćby co drugie plemiennych zwaśnionych i w baśniach. I gdzie ci polegli w kosmosie o różnych w sobie inklinacjach — ja pełznę czy biegnę ku Tobie? Żelazna jak dama tkwi racja. Edytowane 29 Listopada 2024 przez aff . (wyświetl historię edycji) 3
moina Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 @aff Dziś chyba jaśniejszą mam "głowę" Tytuł z treścią związałam w jedną drogę ... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
wierszyki Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Jeszcze pytanie, czy dobrze ;)) To wierszyk na pamiátkę zamknięcia portalu wiersze.kobieta, z niewiadomo jakich przyczyn. I przeniesienia się autorów w inne miejsce. Wszelkie inne podobieństwa przypadkowe. Pozdrawiam Dziękuję @andreas Ciebie też pamiętam, ale limeryków raczej nie czytam. Pozdrawiam :)
andreas Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 @aff Większość przeniosła się do Twoich wierszy,ale ten portal bardziej mi pasi. Pozdrawiam 1
wierszyki Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że znalazłeś swoje miejsce. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Domysły Monika
moina Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 @aff Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisałam że tytuł z treścią....nie z autora myślą . Tu raczej trzeba większej "świetności" ... Nie zaniżając "wysokiego lotu" wiersze są wyjątkowej treści .( choć bywa że miną się autora myślą) . A z przyczyną bywa tak iż poprzedza ją.....
wierszyki Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam pojęcia, co chciałaś mi powiedzieć. W każdym razie dziękuję. Miłego wieczoru.
jan_komułzykant Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 Racja zawsze mi się kojarzy z pajdą chleba i fasol(k)ą w westernach, ale tutaj chyba nie o taką idzie :) Pozdrawiam. 1
wierszyki Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D Oczywiście trochę mnie poniosło, zapewne wszyscy mają się świetnie :-) No a prawda jest taka, że z czasem to czasem już zmysły nie nasze i pamięć i zasięg ;) Pozdrawiam serdecznie i dziękuję :-)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 miałem na kobiecie konto przez chwilę. Szkoda, że zniknęła, bo było tam wiele osób, którym zdawała się przynosić radość. 1
wierszyki Opublikowano 9 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Po prostu, nagle nie ma. A ja pisałam do admina pana Jana i nawet zaproponowałam, że może przejmę interes, jeśli to jakieś osobiste problemy i podobno nie i w ogóle żadne problemy. Tak może być z każdym miejscem. Dzięki za wpis :)
Czarek Płatak Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to szkoda, że jednak nie postanowił przekazać tego kramiku w inne ręcem...
Rekomendowane odpowiedzi