Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Rafael Marius

Rafael Marius

@Leszczym

Nie znałem go osobiście w latach 80tych. Nie pochodzi z Warszawy, nie należał do naszego środowiska. Jego zespół powstał, gdy ja byłem już rasta i z punkami miałem  niewiele wspólnego

Być może on nigdy punkiem nie był a grał jedynie taką muzykę, bo mu się podobała. To nie miał co zdradzać.

Wielu takich było co tylko z nami sympatyzowali, inspirowali się naszą subkulturą..

Rafael Marius

Rafael Marius

@Leszczym

Nie znałem go osobiście w latach 80tych. Nie pochodzi z Warszawy, nie należał do naszego środowiska. Jego zespół powstał, gdy ja byłem już rasta i z punkami miałem  niewiele wspólnego

Być może on nigdy punkiem nie był a grał jedynie taką muzykę, bo mu się podobała.

Wielu takich było co tylko z nami sympatyzowali, inspirowali się naszą subkulturą..

Rafael Marius

Rafael Marius

@Leszczym

Być może on nigdy punkiem nie był a grał jedynie taką muzykę, bo mu się podobała.

Rafael Marius

Rafael Marius

@Leszczym

Być może on nigdy punkiem nie był a grał tylko taką muzykę, bo mu się podobała.

• Dodaj nową pozycję...