Ten utwór został doceniony przez użytkowników. FaLcorN Opublikowano 8 Listopada 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2024 Słowo to pozór tak, może być ciepłe nie ma w sobie ciepła... jest tylko nicią co posłuży do "swetra" nim się poplącze Słowo bez głosu jest twarde, zimne pomnikiem jest... myśli jest jak prawda o gwiazdach na niebie, które są starym światłem, a nie obiektem Słowo jest łatwe, szybkie zawsze gotowe, czasami nagie wulgarne, ale jest wyraża, właśnie je czytasz czytasz moje myśli głębiej są źrenice głębiej niż myślisz @Ewelina 8
Ewelina Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 @FaLcorN @FaLcorN interesujący wiersz i dający do myślenia. Tylko mam nieco inne doświadczenia ze słowami i nie marginalizuje ich tak. Myślę też, że nie zawsze są łatwe, czasem łatwiej wykonać jakiś gest niż cokolwiek powiedzieć... 1
FaLcorN Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 @Ewelina Łatwiej jest komuś doradzić słowem, pocieszać go niż okazać rzeczywistą pomoc. Są takie momenty, że ciężko o właściwe słowa, ciężko coś powiedzieć. Napisałem o regule, od której są wyjątki. Dziękuję za dwa komplementy. Pozdrawiam! 1
viola arvensis Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 @FaLcorN słowa są przereklamowane. Ale niby wszystko już zostalo powiedziane a wciąż ktoś czeka na jakies słowa... Wiersz pierwsza klasa. 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczy są zwierciadłem duszy wyrażają to co najgłębsze dla tych co umieją patrzeć i z nich czytać. 1
Rekomendowane odpowiedzi