Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Narysowałam szczęście  jak drepcze po plaży, bosymi stópkami choć je piasek parzy.   Biegnie roześmiane, aż mu błyszczą oczy, nie przejmuje się wcale, że je fala zmoczy.   Pędzi co sił w nogach  i rozkłada ręce, chcąc w nie chwycić  wielką, kolorową tęczę.   Moje piękne szczęście, choć trochę koślawe, wyjdziesz kiedyś lepiej  gdy kredki naprawię.  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dziwnówek 30.08.2025r.    
    • @Leszczym Remis to czasem najlepsze rozwiązanie.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Maciek.J Smutne jest to, że ktoś może posługiwać się AI w tworzeniu poezji. Szczerze mówiąc dowiedziałem się o tym tutaj na portalu poezja.org, dlatego zmieniło to moje spojrzenie na całość twórczości, zwłaszcza tych, którzy wymyślają dziwne pseudonimy, aby ukryć swoją prawdziwą tożsamość. Żyjemy w czasach komputeryzacji, a więc można było się czegoś takiego spodziewać. Pozostaje więc nadzieja, że znajdzie się sposób na dokładne odróżnienie tego co napisane z serca, a to co stworzone przez AI. 
    • @Leszczym

• deszcz jesienny deszcz o szyby stuka miłośnie planety płaczą i toną i śmieją się też radośnie jak perły w kolii Drogi Mlecznej tachiony błyszczą dumnie zakrzywiam czasoprzetrzeń raz ode mnie raz ku mnie towarzysz Lenin wie że na pochodzie 1 majowym czerwone sztandary zalśnią w słońcu jak kapsuła Ijona Tichego.... no to po szklanie i na rusztowanie bracie... .....podaj cegłę!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...