Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 14 176
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Witam - dokładnie tak jak w komentarzu - zbyt często giną niezauważalne -
Pzdr.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez aff · Opublikowano
Dziękuję @Łukasz Jasiński Dziękuję @Sylwester_Lasota To również i moje jutro urodziny, proszę się poczuć "zaopiekowany" ciasteczkiem i kawą lub herbatą, jaką l kto lubi :-) -
Przez aff · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Mnie nie interesują te słowne przepychanki. Poza tym jestem chrześcijanką, wi3c przecież nie rozmawiamy ze sobą. Mnie nauczono wraz z mową dekalogu, o to jakie on ma korzenie niech dyskutują historycy. Nie uważam, że istnieje tylko jedna religia, w tym sensie znajduję si3 już poza obecnym kościołem i uciekam jak mog3 przed wszystkimi wolnomularskimi mądrościami, wolę już umrzeć nieoświecona. Pzdr. -
Przez aff · Opublikowano
Miłe. Dobrze mieć wiarę, a spróbowałby kto nie dać jej dziecku. Fajne przerzutnie. -
Przez violetta · Opublikowano
@Duch7millenium a ja dzisiaj mieszkałam w innej strukturze, porwali mnie na 10 lat i wracałam do swojego czasu. Obudziłam się i jeszcze go znikałam. Wstałam o 9:) miałam wrażenie, że przechwycili mój mózg. Śniadanie z kalafiora:) -
Przez Łukasz Jasiński · Opublikowano
@aff Ojej, powinno być - "postawach", zamiast: "podstawach", a co na to: "Gott mit uns" - Niemcy używali tego hasła do lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku, więc? I nawet nie przeprosili za przywłaszczenie i skompromitowanie Swastyki - symbolu słowiańskich pogan... Łukasz Jasiński
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne