aneta michelucci Opublikowano 27 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 gorący wiatr na twojej skórze smak morza
Dora Kalla Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 "go-rący - wiatr" to 4 sylaby, to jednocześnie ocena. "na twojej skórze" nie wchodzi w grę, bo to nie opis przyrody i nie 7 sylab, "smak morza" to 3 sylaby i ocena. Zatem za haiku - "pała" . Jako wierszyk nie wnosi niczego nowego. Jest tylko logiczny.
aneta michelucci Opublikowano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnią "pałę" dostałam... po łbie, jak "wrony pałowały". a wtedy, w szkołach, nikt nie słyszał o haiku ! dziewczyno, pomogłabyś "logicznie", a nie pałowała!
Lefski Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnią "pałę" dostałam... po łbie, jak "wrony pałowały". a wtedy, w szkołach, nikt nie słyszał o haiku ! dziewczyno, pomogłabyś "logicznie", a nie pałowała! nie licz na to! u mnie masz "pione" ;-) widzę ten obrazek lef-marzyciel-ski
Rekomendowane odpowiedzi