Magdalena Opublikowano 27 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2024 Ty wiesz i ja wie Że muszę tak żyć Nie zgadniesz jak trzecią Jestem dla siebie to jest moje 5 minut Czujesz że to blef Ale co jeśli to prawda Tak ta mała Cię rozegra Musisz z nią grać Dobrze było skończyć Z kartami Teraz ma całą górę hazardu W zielonych oczach kolego Czekał na taką jesień Na takiego jak ty Wiesz to? 2
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy mówisz o sobie w 3 osobie, czy to tylko maleńki chochlik, który w słowie wiem z premedytacją pożarł literkę m jak Madzia? Chyba jednak 3 osoba, bo tak tam jest zapisane. Przeprowadzę mały eksperyment, ok? W takiej wersji ma to dla mnie sens, bo twojej nie rozumiem, za co przepraszam. Pozdrawiam. Ty wiesz i ja wiem, że muszę tak żyć nie zgadniesz jak trzecią jestem dla siebie a to moje 5 minut Czujesz że to blef, ale co jeśli to prawda tak ta mała cię rozegra i musisz z nią grać dobrze byłoby skończyć z kartami teraz jednak ma całą górę hazardu W twoich zielonych oczach czekam na taką jesień na takiego jak ty wiesz to, prawda?
Magdalena Opublikowano 28 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @piąteprzezdziesiąte Nie było chochlika. Dziękuję za pochylenie się nad tym. Twoja wersja zmienia sens to ja rzuciłam karty i hazard nazbierał się w moich zielonych oczach.
poezja.tanczy Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2024 @Magdalena Co czekanie, co się sprawia Co sprawianie, to poprawa Przyjemnie napisane Podoba mi się ten wiersz M.
piąteprzezdziesiąte Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2024 (edytowane) @Magdalena Sorry, jeśli wkurzam, ale po prostu musiałam, bo wene uciekła na koniec świata i chyba nie wróci. Ale to ostatni raz, obiecuję. Ty wiesz i ja wiem, że muszę tak żyć nie zgadniesz jak trzecią jestem dla siebie a to moje 5 minut Czujesz że to blef, ale co jeśli to prawda tak ta mała cię rozegra i musisz z nią grać dobrze byłoby skończyć z kartami teraz jednak ma całą górę hazardu W oczach odbijają się zielone twarze Franklina znowu czeka na taką jesień na takiego jak ty wtedy Wiesz to, prawda? Pozdrawiam! Edytowane 29 Października 2024 przez piąteprzezdziesiąte :) (wyświetl historię edycji)
Magdalena Opublikowano 29 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2024 @piąteprzezdziesiąte To dobrze że go bierzesz i czytasz po swojemu, nie przeszkadza mi to ani nie wkurza.@Magdalena @poezja.tanczy bez końca jest zabawa Zabawa jest końcem Koniec jest blisko Blisko jest mat Materia błyszczy i bawi Migotliwie zmieniając sens 2
Rekomendowane odpowiedzi