Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Września 2024 Siermiężna Liliana z Przasnysza znów w przaśnym humorze jest dzisiaj. Choć biorą ją nerwy, to myśli bez przerwy, jak ma się ustawić do dyszla. 8
andreas Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2024 Wbrew przysłowiu hodowca bydła myśli pod Kołem no wreszcie z Jadźką swego dopiąłem chociaż wóz był drabiniasty nie obeszło to niewiasty więc ją do łóżka zaciągnął wołem Pozdro. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2024 Uczył Antek w Lipcach Jagnę grać na skrzypcach. Szła nauka, rytm jej stukał, a wszystko bez smyczka. 2
jan_komułzykant Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
andreas Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2024 Antek to był kawał smyka... Niczym Pigmalion Reymont przeszukał caluśkie Lipce bo się zakochał w Jagnie-banitce choć jak Mojry prządł jej losy i rwał niemal z głowy włosy nie mógł do kłębka trafić po nitce Pozdrowionka. 2
andreas Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2024 @Sylwester_Lasota Smyk czy smyczek? matowo grała Helka w Pasłęku choć Stradivarius błyszczał w jej ręku aż Stach ruszył swoim smykiem czułą strunę z cud-wynikiem bowiem nie była już bez wydźwięku Pozdro. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Października 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2024 @andreas Pewien skrzypek orkiestrowy z Poznania poznał śpiewaczkę o imieniu Ania. Zagrał jej na instrumencie, aż wydusił z niej westchnięcie: Przyznać muszę, prawdziwy smyk jest z pana. 1
poezja.tanczy Opublikowano 19 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2024 @Sylwester_Lasota Bo pytania, i te sprawy Kołowania, dla zabawy Fajnie Uśmiałem się :) M.
Rekomendowane odpowiedzi