Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @lovej miłość to miłość, wszystko jest kwestią konstrukcji tej miłości , ale to skomplikowane bo miłość to tajemnica jak kwiaty Gerbery, róże, strelicje
    • @hollow man Teraz chyba rozumiem, wiersz jest dla ciebie deklaracją rozdzielenia siebie od świata, gdy tak naprawdę człowiek nie może się od niego odciąć, bo to świat i inni ludzie go "piszą". Mam nadzieję że dobrze cię odczytałam. Ciekawa interpretacja, sama nie spojrzałabym na to w ten sposób. Dziękuję za przeczytanie i wyjaśnienie :).
    • Papużkę schwyć! — ta już siadła — na białej żerdzi. Zaś krucze, krucze sploty — mają za posłanie — koty.       Inspirowane tym cudnym obrazem Johna Williama Godwarda:  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @FaLcorN   ja byłam świadoma ? :) chyba mnie przeceniasz trochę ;)  nigdzie nie idę.!  rzucam pracę.! I w ogóle wszystko.! ;)    Tobie również tak radzę;)   Na bruku …     @KOBIETA   Mniej więcej tak…;)           
    • na tle monochromatycznego miasta brunatne drzewa milczące ptaki   na kartkach świątecznych z Jezuskiem kilkoma ruchami pióra wyciągam nitki wątku w jednym kierunku    ile kolorów tęczy przeszywa mnie bólem  między żebrami coś ozdrowieńczego   ażurowa noc  z finezyjnym wzorem geometrycznym we dwoje...   i co  było dalej   uderzyłem głową o kant okrągłego stołu          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...