Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Ewelina Opublikowano 9 Września 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 (edytowane) jakiejś czułości mi trzeba jakiejś najmniejszej znajomy zapach... spojrzenie spod baldachimu rzęs chłosta oddechem... jakiejś czułości mi trzeba Edytowane 15 Września 2024 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 10
Rafael Marius Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @Ewelina Czułość artykuł deficytowy. Duża kolejka chętnych, a mało kto rozdaje. 1
Adaś Marek Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze wiesz... wystarcza na cały wiersz Pozdrawiam Adam W marzeniach sennych niesie się echem, takim srebrzystym jak lot gołębi ucho wychwyci i dotyk zgłębi serce z radością oddechy liczy dusza i ciało w niemej słodyczy Podoba mi się ten wiersz, zapisuję do ulubionych. Jeszcze raz pozdrawiam. 1
Ewelina Opublikowano 9 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @Rafael Marius tak, masz rację. Taka smutna prawda. Z czasem może coraz trudniej będzie taka potrzebę zaspokoić. @Adaś Marek bardzo dziękuję za wyjątkowy komentarz. Jest w nim coś bliskiego. Pozdrawiam.
Adaś Marek Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @Ewelina Zdarza się czasem odnaleźć, na tej samej ścieżce... 1
Rafael Marius Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @Ewelina A najlepsza rada jest taka, jak ktoś chce dostać czułość to niech sam ją daje. Kiedyś wróci, jak nie od tej osoby to od innej. Wszyscy jesteśmy połączeni. 1
any woll Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 @Ewelina chyba każdemu, pozdrawiam. 1
FaLcorN Opublikowano 9 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzeka potu na plecach oczy... na orbicie ładny wiersz pozdrawiam 1
Ewelina Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Rafael Marius dokładnie, warto zacząć od siebie. Niestety ciągle zbyt mało ludzi to pojmuje. @any woll prawdopodobnie tak.. Pozdrawiam. @FaLcorN dziekuję za ciekawe podsumowanie. Pozdrawiam. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 spragniona jakiejś czułości choćby najmniejszej z najmniejszych oddechu powiew nie ostry bez czosnku cebulki- niestety :)) 1
Ewelina Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Jacek_Suchowicz rozmawiałeś mnie swoim komentarzem:)) dziękuję i pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Ewelina no niestety netowe czułości są nieczułe :// No nie wiem pozdrawiam :) 1
Ewelina Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Leszczym a czego nie wiesz?;) 1
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Ewelina W gruncie rzeczy wszystkiego no ale jeszcze próbuję się dowiedzieć, ale to daremna jest próba :) 1
Ewelina Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Leszczym bardzo tajemnicza odpowiedź:) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 (edytowane) @Ewelina Nie ukrywam sam lubię cebulkę i czosnek, a w kościele, szczególnie w bożnicy, w czasie niedzielnej mszy zapachy szczególnie wyczuwalne. Ale zdrowe - ludzie się kurują zwłaszcza wiosną i jesienią. Przepraszam a nie zdarzyło Ci się pachnieć czosnkiem i do szaleństwa doprowadzać swojego faceta? (pytanie retoryczne - nie wymaga odpowiedzi) ;))) Pozdrawiam ps facet w aureoli czosnku nie jest bardziej romantyczny? Edytowane 10 Września 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Leszczym Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Ewelina Tajemniczość może dotykać prawdy... Nie mam pomysła jak inaczej Ci odpowiedzieć... ;)) A już z całą pewnością jest znacznie więcej tutaj rzeczy, których nie wiem niż tych co niby wiem. Potem do tego wszystkiego okazuje się, że wiedziałem coś, choć wydawało mi się, że nie wiedziałem, ale ale i na odwrót :)) Do tego okazuje się, że w wielu sprawach wcale nie wiedza jest najważniejsza... Są tacy, którzy uważają, że tylko emocje mówią prawdę, a Ty tutaj nawet nie wiesz jakie emocje w kimś napotkanym wzbudzasz, bo nie raczy Ci odpowiedzieć. Albo odpowie Ci na tyle niejednoznacznie i metaforycznie, że tylko się domyślasz. Albo na przykład nie będzie chciał Ciebie urazić. No takie jest życie :) 1
Ewelina Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Leszczym zawoalowana odpowiedź to dość powiedzieć:) Już nie pytam o nic, bo zakładam że i tak niczego się nie dowiem. Cóż, życie:)) 1
Adaś Marek Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Ewelina Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest jakaś czułość właśnie... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Ewelina Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Jacek_Suchowicz czosnek jest bardzo zdrowy, czasem sama się nim raczę, choć jednak rzadko, bo nie przepadam za nim. Jeśli już czosnek spożywam to domowników też nim częstuje, wtedy nikt nie jest wrażliwy na zapachy, bo wszyscy czują to samo :)) Pozdrawiam :) @Adaś Marek tak właśnie, możliwe:)
Rekomendowane odpowiedzi