iwonaroma Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 rodzi się chwila i chwila umiera... nie smuć się! że chwila umiera właśnie chwila rodzi się! 6
Adaś Marek Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @iwonaroma Takie perpetuum mobile, a "Życie to są chwile,chwile, chwile, tak ulotne jak motyle..." Pozdrawiam Adam 1
befana_di_campi Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @iwonaroma "Nic dwa razy się nie zdarza" (Szymborska) 1
iwonaroma Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Adaś Marek :) podoba mi się to określenie 'perpetum mobile' na te chwile :) Natomiast słowa piosenki nie wspominają o przylatujących motylach... stąd leciutki smuteczek... Również pozdrowienia @befana_di_campi To prawda. Natomiast wszystko zdarza się co i raz :) @Hiala :)) Dziękuję, również pozdrawiam @Sennek :) dzięki
Adaś Marek Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi się wymarzyło i są motyle: Bardzo lubię wiosnę Jasną i radosną Jak śpiewa pierwszy ptak A ja z ptakiem nucę tak Życie to są chwile chwile Tak ulotne jak motyle A zegar daje znak Nie zatrzymasz go i tak Wkleiłem żeby smuteczek odpuścił.:-) 2
Rafael Marius Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @iwonaroma Koło czasu. 2
iwonaroma Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Adaś Marek :) @Rafael Marius :) dzięki
corival Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 @iwonaroma Koło zamachowe istnienia. Następowalność chwil jest nieskończona, choć jak wiadomo chwila chwili nie jest równa. Spodobała mi się Twoja miniaturka. Pozdrawiam :) 2
Stracony Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @iwonaroma Chwilowo nie mam czasu napisać. Może za chwilę :) Pozdrowienia 1
iwonaroma Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @corival :) właśnie Dzięki i również pozdrawiam:) @Stracony ;) No tak ... Ty jako Stracony swoje chwile już straciłeś ;) Również pozdrowienia 1
[email protected] Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @iwonaroma Chwila za chwilą życie umilą, ale czasami... ex nihilo! Pozdrawiam Iwonko. 1
Stracony Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tak,ale Ty Iwonko możesz się jeszcze zatracić :) Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... :) Hej, chwilko. 1
corival Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Nata_Kruk Hej... chwilko, hej :)
iwonaroma Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @[email protected] :) Prawda Grzesiu, dzięki i również pozdrówka:) @Stracony ;) zatracenie to Twoja działka :) @Nata_Kruk :) dziękuję niechwilowo :)
poezja.tanczy Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @iwonaroma Bo co rodzić się zaczyna To ta chwila, a nie kpina Pięknie! tak to jest. Początek i koniec się splatają I tworzą wspaniałe kompozycje M. 1
iwonaroma Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy :) właśnie:) Pięknie dziękuję 1
Rekomendowane odpowiedzi