Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 łącząca z jesiennym słodkim tobą wracam do dziecinnych łąk z wrotyczem przeplatanym nutą nostalgii w rękach kiedy zabieram ze sobą do domu maluję niebo na żółto jak ptak przed odlotem zachłannie wciągając twój zapach zwolnij z każdą upływającą minutą najbliższemu mi sercu tą chwilą 11
Jacek_Suchowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) dziecinne łąki wrotycz i ty w sierpniowym słońcu piękne cknienie były minęły beztroskie dni w życiu dojrzałym miłym cieniem :) Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Jacek_Suchowicz przepięknie piszesz:) tak słodko :) dla mnie najpiękniejsza pora zawsze:) urodziłam się w październiku i jestem trochę jesienna:) @Jacek_Suchowicz i na Mazowszu się urodziłam, kocham Mazowsze:)
Dagna Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Ładnie tym razem; mniej zaimków i będzie git;)) 1
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Hiala dziękuję tez ślicznie:) @Dagmara Gądek ostatnio polubiłam zaimki:) może dlatego, bo uczę się francuskiego, a tam jest tego pełno:) w zależności od rodzaju:)
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Dagmara Gądek bardzo kiepsko mi wszystko idzie, ale się nie daję przemijaniu:) robię różne zdania, żeby utrwalać słówka:) wróciłam do tego języka:) każdy język jest trudny do opanowania w późniejszym wieku:) 1
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Dagmara Gądek tak nie daję sobie za wygraną, ale ma lektorkę, nie idzie dalej, gdy opanuję dobrze czegoś. Chcę w przyszłości zamieszkać gdzieś, może na Reunionie na emeryturze:) będę miała dobrą emeryturę, to co ja będę siedzieć w Polsce:) dlatego się przygotowuję to tego i uczę francuskiego, lubię ten język i bardziej przemawiają do mnie niż inne języki:) 1
Lidia Maria Concertina Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @violetta Piękne. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rafael Marius Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma co się spieszyć. Ja z natury jestem powolny. 1
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Rafael Marius gdy się przyspiesza, to życie ucieka:) @Lidia Maria Concertina dziękuję za śliczne serduszko:) 1
Somalija Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @violetta Widzę, że Książę nie przyjął zaproszenia... 1
violetta Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2024 @Somalija trudno, ale miło ciebie widzieć:) wróciłam z rauszu:)
Rekomendowane odpowiedzi