Ewelina Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 świat dla mnie jak kwadrat papieru jego cienka, zmienna powłoka i ostrość surowych krawędzi - serce dogłębnie zdziwieniem rozpiera świat jak kwadrat papieru... rozmarzona zapisuję się szyfrem, uśmiechem maluję tęcze i rozlegle koła, zasypiam dryfując w świecie gęstych rozmyśleń ... świat dla mnie jak kwadrat papieru 6
Amber Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Ewelina Twoja gotowość wzięcia udziału w oferowanym świecie jest imponująca i jednocześnie owiana tajemnicą. Pozdrawiam :) 2
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Amber dziękuję za wyjątkowe i jakże trafne podsumowanie. Jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam serdecznie:)
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Ładnie Łukasz Jasiński 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Łukasz Jasiński dziękuję Pozdrawiam
Leszczym Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Ewelina Ewelina Ty pisz te wiersze, po prostu pisz, bo wychodzą, a wiem to ja ;)) 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Leszczym bardzo mi miło Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem coś mi się uda skrobnąć;) Pozdrawiam serdecznie:) 1
Leszczym Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Ewelina Super i również pozdrawiam ;) 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co pod powłoką? A czemu szyfrem? Aby nikt nie oczytał lub tylko ci co znają klucz. 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Rafael Marius po powłoką jest wiele chcianych i niechcianych zjawisk..w każdym razie bogactwo rozmaitości. Z szyfrem masz rację. Ostatnio byłam w escape roomie i bardzo mi się podobało, uwielbiam zagadki i tajemnice, sama też jestem jedną z takich tajemnic. 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym się zgadzam. Będę szukał klucza. 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Rafael Marius bardzo proszę:) Nie powiem, że to będzie łatwe, jednak zniechęcać nie będę :) 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na ten moment to mogę powiedzieć, że masz bardzo wysokie EQ zarówno to naturalne, jak i wyuczone. Ale z tym, że niełatwe to się zgadzam.| Projekt na długie lata. 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Rafael Marius być może coś w tym jest :) Jestem obecnie nad morzem i odpoczywam:) 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem miłego odpoczynku. Nad polskim jak zwykle? 1
Ewelina Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Rafael Marius dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, nad polskim:) 1
Rafael Marius Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Ewelina A propos szyfrów. Mama mi opowiadała, że w podstawówce z najlepszą i jedyną koleżanką opracowały własny tajny język. Porozumiewały się nim między sobą, by nikt inny nie rozumiał. 1
Ewelina Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @Rafael Marius a to piękne i intrygujące zarazem mieć taki szyfr :) 1
Rafael Marius Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mamy było. Ja też miałem ze swoim przyjacielem z przedszkola i podstawówki coś takiego, tyle że to była komunikacja poza werbalna. Przez całe dzieciństwo i młodość razem przeszliśmy. 1
Ewelina Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2024 @Rafael Marius to wyjątkowe. Zresztą głębia relacji dziś jest czymś, co niestety niknie. 1
Rekomendowane odpowiedzi