Marek.zak1 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 (edytowane) -Ludzie się dzielą głównie na tych, co za psami, drudzy zaś koty wolą. A ty mistrzu za kim? -Udział wraz z panem w łowach, psa jest ważną rolą, a kota grzanie kolan, kiedy później bolą. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 20 Sierpnia 2024 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 4
Marek.zak1 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 @Hiala Sowa ponad 12. Pozdrawiam.
iwonaroma Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Są tacy co mają i psy i koty ale faktycznie jest ich niewielu (chyba). Ja tam kocham i pieski kotki :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
wierszyki Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2024 To prawda, większość panów a zwłaszcza panci próbuje nadążyć za psami :) Podziwiam natomiast takie pary bez smyczowe, gdy pies tuż obok nogi, ale to się rzadko widzi. Mój kot za to czasami mnie lub moje dzieci odprowadza, zupełnie jak pewnie chciałby niejeden pies. Ładne ujęcie Sowy. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
poezja.tanczy Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2024 @Marek.zak1 Bo wszystko ma swoje przeznaczenie Głowa do góry, i uniżenie Mistrz powrócił w wielkim stylu :) Przyjemnie się czyta M.
Marek.zak1 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2024 @poezja.tanczy Dzięki, miałem psy i koty, więc coś wiem w temacie. Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi