Dominika Moon Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Oplecione ciało opinii sznurem Kokarda na szyi Pociągnij za sznurek 6
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Nie, nie pociągnę Łukasz Jasiński
Bożena De-Tre Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Dominika Moon To nie jest zabawa...to nie balonik. @Bożena De-Tre pękł balonik..trudna sprawa i....skończyła się zabawa. @Bożena De-Tre Nie jestem fanką takich wierszy ani zabawy słowem w ten sposób.
Dominika Moon Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Bożena De-Tre Dobry wieczór, domyślam się, że tytuł został pominięty:) Dziękuję za Pani opinię. Z pozdrowieniami!
Bożena De-Tre Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Dominika Moon Tak-:)Zamierzony znak STOPu-:)Z pozdrowieniem od Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..dobrej nocy. @Bożena De-Tre i żeby nie było-:)zrozumiałam ten miłosny przekaz-:)Tylko czy adresat ok-:)?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 ktoś szarpnął za sznurek opinie opadły spojrzał się przestraszył policzki mu zbladły bo sedno najlepiej zostawić w domysłach by wraz ze złudzeniami nadzieja nie prysła :) 2
Bożena De-Tre Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Jacek_Suchowicz Tytuł Jacku-:)i masz wiersz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Bożena De-Tre „ Pękły zmysły”..co Ty na to?
poezja.tanczy Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Dominika Moon Bo co za sznurek, pociąganie To tej witryny, odkrywanie Fajny short Coś jak haiku Na plus :) M. 1
Leszczym Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 @Dominika Moon a ja właśnie jestem miłośnikiem czegoś takiego ;)) Oby tak dalej :) 1
Rekomendowane odpowiedzi