Dared Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Znam faceta bez rąk nie nosi rękawiczek znam kilka kobiet bez biustu noszą biustonosze 7
Leszczym Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2024 @Dared Żeby tak nie chwalić przesadnie, jak zresztą najwyraźniej czyni to całe forum, sprawa ma się tak, że jak ktoś nie ma ręki to nie ma ręki, a jak kobieta nie ma biustu, to i owszem nie ma, ale ten biust trochę jednak jest tyle że niewielki i mało jakby to ująć wydatny :))
Moondog Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 @Dared aż mi się przypomniał jeden z najbardziej niepoprawnych politycznie żartów "Alan to ten gość z twarzą grubego chłopca i ciałem grubej kobiety" (trochę jazda po bandzie ) Podoba się Pozdrawiam 1
Dared Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Leszczym Tak myśląc, sam mam cycki czy jak to kobiety zwą, niewielkie, mało wydatne, nie noszę nic na nimi
poezja.tanczy Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2024 @Dared Bo co noszenie, nie przeszkadza To dobrze mieć, jak przy boku szpada Ale masz rację, Uśmiech jest :) M.
Dared Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2024 @Moondog @Moondog Znam bardziej niepoprawny
Moondog Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @Dared nie wątpię ja sam ostatnio jeden wymyśliłem ale nie nadaje się do publikacji Jak możesz się podzielić to śmiało Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 znam facetów z biustem i nawet niemałym znam kobiety z jajami facetom je zabrały? :))
Rekomendowane odpowiedzi