Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Manek Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Hejtofobonauta pospolity Siedzi taki, w krzesło pierdzi, Pustogłowo wokół śmierdzi. Najadł się biedaczek grochu i wychodzi to po trochu. 15.08.2024 Marek Thomanek 10
Manek Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2024 @Rafael Marius Dziękuję za przeczytanie i spodobanie się. Pozdrawiam 1
Manek Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Leszczym Graty za serducho Brachu ;-)) 1
Manek Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Dominika Moon @Nata_Kruk Już myślałem, że miniaturka się nikomu nie spodobała. A tutaj jednak, po dniach, kilka serduszek się posypało. Dziękuję uprzejmie za opinię. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .. ja nie opiniowałam... :) tylko pacnęłam paluszkiem w punkcik, a to dlatego, że należysz do.. milczków... ups. (ta - czyli ja, się znowu odzywa)
Manek Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 @Nata_Kruk Do całkowitych milczków nie należę. Czasami się odzywam tu i tam. Ale masz rację. Nie często. Nie bywam tutaj regularnie a i nie mam czasu na czytanie wszystkiego a jeszcze mniej na rozpisywanie się. Wpisuję się pod wierszami, które mnie naprawdę przekonały. Z krytyką jestem raczej ostrożny, bo jeżeli mi się coś nie podoba, to nie znaczy, że jest złe. Mam po prostu wyszukany gust i tyle.
Nata_Kruk Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... moim skromnym zdaniem, większość z nas nie jest prawdziwymi krytykami literatury, czytając czasem podajemy jakieś uwagi, to czytelnikowi wolno... autor i tak ma głos decydujący. A gust, jasne.. o tym się nie dyskutuje.. :) Edytowane 19 Sierpnia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2024 naturalizm z fraszki cuchnie cieplarniany gaz wybuchnie zaraz eko zaczną wrzeszczeć von der leyen będzie pieprzyć
Manek Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2024 @Jacek_Suchowicz Ach nie Leyen, lecz krzykacze na złość chorzy i zaznaczę zacofani w ciasnym światku żółć zalewa ich w dostatku.
poezja.tanczy Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2024 @Manek Fajnie bo z uśmiechem Podoba mi się :) M.
Manek Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2024 @poezja.tanczy Dziękuję bardzo. Z uśmiechem, temat jednakże poważny a czasami nawet smutny. Pozdrawiam
Manek Opublikowano 10 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2024 @Monia Bardzo dziękuję za przeczytanie i serducho.
Manek Opublikowano 12 Września 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2024 @MIROSŁAW C. Nie często się zdarza, że wiersz miesiąc po opublikowaniu, tutaj jeszcze zostaje oceniany. Dzięki za spodobanie się.
Rekomendowane odpowiedzi