Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2024 (edytowane) Dopadnie cię czasem i być może nawet w zasadzkę - jak nas tutaj wszystkich z latami na grzbiecie - zadawniony przebolej coś gdzieś kiedyś zazwyczaj dużo wcześniej ot tak potoczyć się mogło zgoła odmiennie tylko spokojnie, daj mu trochę czasu... No a potem poproszę spróbuj zachować w całości to dzisiejsze wieczorem postaraj się by ono nie znikło z widnokręgu jest jakaś szansa że je uratujesz że ono nastąpi i że może być ok (w miarę rzecz jasna, bo życie jest generalnie tylko w miarę) Nie spoglądaj na jutro, bo wiadomo że zadawniony przebolej może naprawdę może zrobić nieprzyjemny come back (bardzo lubi takie powroty i docenia myślówki) Jeśli natomiast chodzi o pojutrze z zadawnionym przebolejem czy bez niego (raczej z, mało kto się bez niego obywa) każdemu ono może się tutaj nie ułożyć i przecież może nawet w ogóle nie wystąpić spróbuj się zatroszczyć ale na mój rozum nie lokuj tam ani jokerów, ani asów, ani królów. Warszawa – Stegny, 03.08.2024r. Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 8
Leszczym Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2024 @Dagmara Gądek mnie tylko chodziło o nazwanie emocji zadawnionym przebolejem. Że łapie cb coś właśnie takiego. Właściwie tylko tyle. Dzięki za obszerny komentarz, wdzięczny jestem, ale to taki trochę zwykły jest tekst.
iwonaroma Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Przebolej - fajne słowo :) 1
Starzec Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2024 @Leszczym raz przeboleć, to można...... Pozdrawiam:) 1
Leszczym Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2024 @iwonaroma A tak coś w mailu mi się napisało, a potem poszło w tekst :) @Starzec Przeboleja chyba nigdy nie przebolejesz do końca :// Przeboleje są już tutaj z nami na bardzo, ale to bardzo długo...:// 1
corival Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2024 @Leszczym Czasem uda się takiego przeboleja przeboleć do końca, ale najczęściej przebolej tkwi gdzieś tam. Zdarza się, że uwiera. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2024 @corival Jak to wspomniał Filip Chajzer przy okazji śmierci syna, to taka aplikacja w tle w telefonie. Cały czas robi w tym urządzeniu zamieszanie... No po prostu tak chyba już jest :// 1
Rekomendowane odpowiedzi