Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 (edytowane) Moja urocza kochaneczko tamtego wieczoru do południowego nad ranem daj mi dzisiaj tylko krótki small talk o pogodzie, wyglądzie i wygodzie, o co zresztą niniejszym ponownie proszę. Ile było w tym wszystkim naszych rozmów? Nie wiem, albowiem nie liczę, ale gdzieś około pi razy drzwi. Tym niemniej nie wykluczaj mnie proszę ze swoich znajomych, a i tak robisz przecież od zawsze co chcesz. Bo taka zawsze byłaś, jesteś i będziesz. Może tam, może po drugiej stronie, w Avalonie, będziemy mieli prawdziwą cierpliwość na wielkie więcej. O ile Avalon, prawdziwa cierpliwość i wielkie więcej w ogóle istnieją, a przecież równie dobrze mogą w ogóle nie występować. Warszawa – Stegny, 25.07.2024r. Edytowane 25 Lipca 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 6
Somalija Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Leszczym Rozmowy przed i po... dwie historie. Pozdrawiam A. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Somalija Polecam płytę Poetce A. Mały Książę właśnie autorstwa Avi. No gościu ma stylówkę że hej :)))
violetta Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 Fajne small talk, muzyka to nie moja bajka 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @violetta Nie proszę o nic więcej, nauczyłem się już ;))) A tak poza tym jest już ta Twoja empikowa historia? 1
violetta Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Leszczym nie wiem trzeba sprawdzić :) 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @violetta Sprawdziłem - jest ;)) No ale Koleżanka niezłego prajsika dała :)) @violetta No a poza tym tylko dla dorosłych :// Kurde, nie wiem czy mogę być tego czytelnikiem :// 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @violetta Tak, zauważyłem, idę do Empiku. W sumie może to i dobrze, przejdę się dzisiaj chociaż :)) No ale chociaż jestem już dziadem nie czuję się dorosły i mam zgryz :// W każdym razie już teraz gratuluję :)) 1
Kwiatuszek Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Leszczym Uroczo:-) Pozdrawiam! 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Kwiatuszek Po prostu ten Avi no naprawdę mega gość !!!! A ja tylko coś tam swojego dopisałem, zresztą w odniesieniu, bo na płycie Mały Książe jest i o Pi (rozwinąłem tą myśl tylko) i o small talk i sporo więcej. No naprawdę niezły kawałek żarto - świetno poezji - rapu i stylówki :))) Polecam, a pozdrowić jest ogólnie ciężko :) 1
Amber Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Leszczym Wielkie więcej w ogóle istnieją, pi razy drzwi. to najważniejsze. Świetnie się czyta. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Avi Kaplan - Feel Alright (Official Video) Jego głos rozwala. 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Hiala Słuchaj, dziękuję, ale mam mieszane bardzo uczucia przy pozdrowieniach akurat :// 1
Amber Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Leszczym Można mieć awersje Rozumiem:)) 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Amber A mnie się wydaje, że tutaj w tym realu gadamy no naprawdę tylko o pogodzie, wyglądzie i wygodzie. Tylko że słowo wygoda należy rozumieć maksymalnie szeroko. Od wygody duchowej po materialną. To jest moje prywatne zdanie i nawet gdzieś próbowałem to opisać w opowiadaniu tutaj tyle tylko, że opowiadania nie skończyłem niestety :// W zasadzie to w zamyśle był nawet scenariusz, no ale gdzieś zabrakło mi wytrwałości niestety :// Zaraz spojrzę w link :)))) @Amber Fajne ;)))) 1
corival Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Leszczym Ciekawe przedstawienie całej rzeczy... Choć chyba nie wszystko rozgryzlam. Czyli tak pi razy drzwi... Pozdrawiam, choć wiem, że masz do tego raczej ambiwalentne odczucia :)
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Hiala Koleżanka Hiala mnie tym nie uzdrowi ;)))) Za duże siły tutaj działają żebym w ogóle medycznym kiedykolwiek mógł się urwać :) Kompletnie za mały Papillon jestem w tym zakresie :) I w ogóle niech Koleżanka się rozejrzy i zobaczy jak mało lekarzy, no naprawdę jak gigantycznie mało takich, mówi pan jest zdrowy i panu nic nie dolega i nie przypiszę panu żadnych lekarstw :)))) Że pan zdrowy więc nie zrobię panu żadnych badań i nie wypiszę czterech skierowań:) Czy w ogóle medyczni ograniczają katalog chorób, czy ten katalog ulega ciągłemu poszerzaniu? Proszę spojrzeć też na polską specjalność - reklamy medykamentów ;))) No te realia raczej tak mają :) @corival jak ktoś w ogóle czyta co napisałem to super, a jak do tego tylko pi razy drzwi no naprawdę wtedy jestem kontent :) @Hiala i moim zdaniem jest w tym też jak najbardziej wyższa logika polityka, ale myśli nie będę rozwijał bo zaraz mnie zagromują, że no jak to :) 1
Leszczym Opublikowano 25 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 @Hiala A ja z kolei w swojej przewrotności jednej wielkiej zostałbym tutaj szamanem :)) No ale nie zostanę niestety, ale serio bym chciał :)
Leszczym Opublikowano 26 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 @Hiala ćwiczyć to jedno, ale żyć też trzeba :)
Rekomendowane odpowiedzi