befana_di_campi Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 ...lipowy balsam niezawodny na przeciążone skrzydła natchnienia gdy ono maluje z zapałem koralowy dach zielonego domku a fioletowy lipiec uwalnia deszcz parnorzęsisty o zapachu opalizującego widma... 7
corival Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 M@befana_di_campi Uroczy lipcowy obrazek z lipami, zapracowanymi pszczołami, bujną zielenią, zmienną pogodą i tym podobnymi atrakcjami. I tylko opalizującego widma nie mogę zidentyfikować. Moje klimaty... jak zresztą wiadomo. Pozdrawiam :)
befana_di_campi Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @corival "opalizujące widmo" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Licentia poetica 1
corival Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @befana_di_campi Aaaaa... tak po prostu... superek. Pozdrawiam ponownie :)
befana_di_campi Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 @corival To "widmo" jest także przeświecającą między liśćmi podeszczową mgiełką, którą nie każdy wszak dostrzega. Mgiełka ta niezmiennie pachnie świeżą zielenią oraz ozonem... 1
dgghj Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @befana_di_campi Wow, później skomentuję, to lepsza abstrakcja, a tylko abstrakcja da się oddać zapach, co Ci się udało, a właśnie sobie przypomniałem Twój grubiański brak odpowiedzi na mój poprzedni komentarz u Ciebie: no to niech tyle wystarczy co napisałem. Pozdrawiam :)
andrew Opublikowano 20 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2024 @befana_di_campi Ślicznie Twoje lato, zakwita Twoim uśmiechem czaruje kroplami rosy bawiącej się na listku koniczyny Pozdrawiam serdecznie Miłego dnia
Rekomendowane odpowiedzi