hania kluseczka Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 (edytowane) a może kochany w tym roku na urlop polecimy na bahamy ty będziesz krzyczał podniecony chodź chodź albo chociaż przeskocz ze mną te wzburzone fale (nie zważając na włosy) a ja będę wyjątkowo nierozdrażniona łasić się do twoich jąder wezbranych szaleństwem komarów i szeptać prosto w twoje usta kocham cię ach kocham cię a może mój miły spędzimy te wakacje na mazurach zanurzając język w konturach błękitu naszych ciał przyklejonych siebie jeśli uśpimy psa Edytowane 12 Lipca 2024 przez hania kluseczka (wyświetl historię edycji) 3
hania kluseczka Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @violetta to nie o tobie 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @hania kluseczka jutro nad morze, w sierpniu na Mazury, a jesienią w góry, a zimą na wyspy:)
hania kluseczka Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @violetta kto? ty??? nie rozśmieszaj mnie ja już powiedziałam wszystko na twój temat, np. tutaj Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i twoich kłamstw, więcej mi się nie chce 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @hania kluseczka życz mi szczęścia, pomyślności w eksplorowaniu morza i poznania kogoś fajnego, będę się integrować;)
hania kluseczka Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @violettaty nic innego nie robisz, tylko się integrujesz, podlizujesz i zgadzasz a szczęścia znaleźć nie możesz, moje życzenia nic tu nie wskórają 1
violetta Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @hania kluseczka teletubiś idzie spać, bo o 4 wstaje:)
corival Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @hania kluseczka Psa, albo i kota. Chyba podobne reakcje... puenta mnie rozbroiła. Pozdrawiam :)
hania kluseczka Opublikowano 13 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2024 @corival mam psa i kota, kot zostaje pod opieką, póki co, a na wakacje zawsze jedzie pies:) @Dagmara Gądek mi chodziło o prozaiczną sytuację, wiele ludzi bierze zwierzę bo myśli, że to maskotka i pozbywa się tego zwierzęcia, jak zaczyna przeszkadzać, np. w wyjeździe na wakacje, tylko ciężko mi było ująć w awersacji (przez jej techniczne wymogi i ograniczoną liczbę słów które można w niej użyć) dosłownie, czyli: jak już przywiążemy psa do drzewa w powyższym tekście (chyba) chodziło mi przede wszystkim o to, aby pokazać, czasem tragiczną sytuację zwierząt, na którą sobie nie zasłużyły, ani się o siebie nie prosiły :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale tutaj to wyjątkowo trafnie zinterpretowałaś, aż chapeau bas i oklaski na stojąco, jakby sama sobie tego nie uświadamiałam, co ja tutaj napisałam :P ale z mojej perspektywy, góra tekstu to pewnie i była "błaganiem" o przebudzenie,jak napisałaś, które nie nastąpiło więc trzeba było oddać, wszystkie zdobyte bazy :P bardzo ci dziękuję, za ten obszerny komentarz:) 2
hania kluseczka Opublikowano 14 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2024 (edytowane) @Dagmara Gądek w erekcjato wolno używać personifikacji, ale w granicach rozsądku, czyli znajdując cechy wspólne, między człowiekiem, a czymś opisywanym (typu: krzesło jest smukłe i człowiek może być też), a jeszcze nie widziałam podnieconego psa, który krzyczał:), poza tym zwierzęta traktuję trochę, albo bardziej niż bardzo, jak świętość (pomimo tego, że je zjadam) i nigdy nie zbezcześciłabym zwierzęcia, w tak ohydny sposób, z ludźmi już nie mam takiego problemu :) bardzo miło jest pisać dla tak uważnych czytelników jak ty, życzę miłego wieczoru, ja kibicuję hiszpanii :) Edytowane 14 Lipca 2024 przez hania kluseczka (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi