Lidia Maria Concertina Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 (edytowane) W lśniącej koszuli z bezsennej nocy ... ... Przepraszam za nieistnienie. I czule uspokajam - skurczone w praniu sumienie Która godzina? Jakie to miasto? Pierwsza, dwunasta, może - ostatnia? Nie czas umierać! Na białym koniu - rycerz się kłania - choć - nie ma komu Na otomanach, pośród arrasów prym wiodą: smutek oraz brak czasu Sułtan czy muezzin, kapłan czy kupiec - dusz im nie zgarną, gdyż ... leżą trupem. Edytowane 15 Lipca 2024 przez Lidia Maria Concertina (wyświetl historię edycji) 2
Igor Wasiński Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 @Lidia Maria Concertina Bardzo ładne
befana_di_campi Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 @Lidia Maria Concertina Jejkuuu!
corival Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 @Lidia Maria Concertina Jak sądzę to skurczone w praniu sumienie jest tu kluczowe. Pozdrawiam :) 1
Lidia Maria Concertina Opublikowano 15 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2024 @Dagmara Gądek W takim oto stanie jest biedny wymięty podmiot niezbyt liryczny. Chaos i rozpacz. Zmieniłam jeden zaimek i zbitki linijek - jeśli nadal jest to bezsensowny gniot, to niech takim pozostanie. Mój wierszokletyzm na tym generalnie polega. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam!
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2024 Jak dla mnie: chaotyczne... Łukasz Jasiński
Rekomendowane odpowiedzi