Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 8 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 z tych niższych lecz podniesionych z tych gorących choć zimnych tak wyraźnie owianych mgiełką zamkniętych w obrębie doznań z nich wszystkich kreślę przystanki wystaję na nich z innymi ludźmi inni czasami dziwnie patrzą a inni inni chyba tylko stoją obok w ekranie trzymając palce i oczy z powracających gwałtownie burz ułożyłam sobie prywatną prognozę mam parasol i wysoką podeszwę a nawet cieszyć się już umiem z czasu tak właśnie traconego jakby to był czas dla mnie najlepszy mimo że towarzystwo mieszane tworzące przypadkowe sytuacje nie zawsze nosi się kolorowo mam dużo miejsca i mało zarazem mieszczę się przejeżdżam wysiadam potem idę kolejną ciekawą drogą gdy słoneczko przyświeca z góry wątpliwości trzymając na smyczy niech wiedzą kto tutaj rządzi niech ja wiem że je adoptowałam i wśród doznań wychować muszę na najlepszych pomocników po czas optymalny 8
corival Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 @Natuskaa Dojazdy... wiem coś o tym, swego czasu sporo się nadojeżdżałam środkami transportu publicznego. Zgadzam się z doznaniami i konkluzjami w całej rozciągłości. Pozdrawiam :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Witaj - mam dużo miejsca i mało zarazem mieszczę się przejeżdżam wysiadam potem idę kolejną ciekawą drogą - i to jest cały sens - wiersz na dużego plusa - Pzdr.zadowoleniem. 1
Natuskaa Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-O Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam :) Doznań jest zawsze dostatek. Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam :) 1
Natuskaa Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozytywne nastawienie jest ważne, jest połową sukcesu. Dziękuję za owego dużego plusa. Pozdrawiam :)
Rafael Marius Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja. Wątpliwością nie należy dać się rozpanoszyć. 1
Natuskaa Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie. Jeśli je puścić samopas, to można się zasapać biegając ich ścieżkami i nigdzie nie dotrzeć. Dziękuję za wejrzenie w wątpliwości. Pozdrawiam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 (edytowane) @Natuskaa ... bardzo ciekawy, stonowany opis własnego miejsca na ziemi, w którym nie zawsze bajkowo, bo powracają gwałtowne burze... jednak da się ułożyć... "prywatną prognozę", pod ręką parasol i grube... :) podeszwy.. ochronią chwilowo przez 'burzą'. Peelka ma.. dużo i zarazem mało miejsca, ale pocieszające jest to, że odnajduje.. "kolejną ciekawą drogę"... i wie, jak się z nią 'zaprzyjaźnić'. Pozdrawiam. Edytowane 9 Lipca 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Natuskaa Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Ci bardzo za tak wnikliwy komentarz. Rzeczywiście, są sposoby, żeby radzić sobie z przeciwnościami losu, a często to bardzo proste metody... oczywiście dobra intuicja jest mile albo nawet szczególnie potrzebna, ale... jesteśmy wśród ludzi i od siebie się uczymy. Nie muszę wymyślać parasola, bo już go ktoś wynalazł. Ja powinnam przewidzieć, kiedy warto go mieć przy sobie. Czy to nie jest piękne ? Pozdrawiam :) 1
poezja.tanczy Opublikowano 12 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 @Natuskaa Bo co pomocne, tak zostaje Bo co owocne, spać nie daje Świetny wiersz Chętnie przeczytam ponownie :) Pozdrawiam miło, M. 2
Natuskaa Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i tylko poddać się temu nurtowi, a nie zawsze jest to rzecz przyjemna. Dziękuję za kilka słów. Pozdrawiam :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 Czy na pewno dwa razy inni? Łukasz Jasiński 1
Natuskaa Opublikowano 19 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, to bylo zamierzone. Podzieliłam innych na dwie grupy. Dzięki za zainteresowanie tekstem. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi