MIROSŁAW C. Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 pełen zapału idę po śladach pierwszego słowa i w najmniej spodziewanym momencie wśród błękitów rodzi się cudowny obraz dnia co wyznacza drogę dla słońca na niebie a rozsiane wiatrem ptasie trele nad muślinową łąką z kocyka kraszą naszą pierwszą rozmowę we wzajemnym objęciu spijam dźwięki jak kwiat poranną rosę ciekawe co będzie dalej 7
befana_di_campi Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @MIROSŁAW C. Śliczny wiersz niczym kiedyś moja letnia sukienka :) Bardzo serdecznie :_
MIROSŁAW C. Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @Dagmara Gądek @befana_di_campi Dziękuję bardzo za pozytywny odbiór mojego landszaftu :)) Pozdrawiam.
Rafael Marius Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dalej będzie jeszcze ciekawiej.
corival Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2024 @MIROSŁAW C. Jak uroczo... i tło do podobnych spotkań prześliczne i odgłosy natury podkreślają nastrój. A co będzie później... będzie tylko lepiej. Pozdrawiam :)
Nata_Kruk Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... na słowa Corival... :) Mirek... jest przemiłe wspomnienie, kieeedyś... mnie się ciutkę skraca i troszkę inaczej czytam wersy... podam jak, to tylko sugestia. Wiersz oczywiście Twój i Ty decydujesz..:) Pozdrawiam. pełen zapału idę po śladach pierwszego słowa i w najmniej spodziewanym momencie wśród błękitów rodzi się (..) ...................... słowo 'cudowny' niekoniecznie dla mnie obraz dnia wyznacza drogę dla słońca na niebie rozsiane wiatrem ptasie trele kraszą (..) pierwszą rozmowę we wzajemnym objęciu ................ ten wers 'mówi', że "naszą" spijam dźwięki jak kwiat poranną rosę ciekawe co będzie dalej Edytowane 8 Lipca 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2024 dobre propozycje Natki wiersz wolny - znaczy lapidarny
wierszyki Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Ty i kobieta. Ładnie i zabawnie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
MIROSŁAW C. Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Wiersz "świeżynka", więc zmiany - na pewno zajdą... Dziękuję bardzo za poświęcony czas na lekturę... Pozdrawiam. 1
Nata_Kruk Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... dobrze czułam... :) że prosto z "pieca".
Rekomendowane odpowiedzi