Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... niestety, to prawda... :) i nie wiadomo, uśmiechnąć się na to, czy zapłakać.

Dzięki Jacek.

Violetta... nie spodziewałabym się, że ujrzysz tutaj, a raczej.. tam.. lecącego Jezusa...:)

Opublikowano (edytowane)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Dagmara Gądek ... tak Dagamro, mamy XXI wiek i co to oznacza.? Świat wariuje na całego,

część ludzi razem z nim, ale ja nie ulegam modom oraz temu, czego domaga się owa współczesność, mam to najzwyczajniej w nosie. Poza tym, lubię delikatne archaizmy w wierszach, że powyżej  patetycznie.? cóż, chyba nie aż nadto.

To temat, który nie pierwszy raz wciągam w wersy, bo ciągle coś nie tak, no i.. z tego powodu właśnie, muszę sobie czasem.. jęknąć.. ;)

Za słowa krytyki, dziękuję i doceniam szczerość.

Edytowane przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@Rafael Marius ... Rafaelu, miejmy nadzieję, że nie da się wszystkich oszukać.. na zawsze.

@jan_komułzykant ... ano.. niestety.. plącze się w tę i 'wew tę'..

@Kwiatuszek ... fajnie, że na tak... :)

@corival ... cieszę się, że spomiędzy wyciągasz coś jeszcze... ;)

@Amber ... @viola arvensis ... @egzegeta ... @iwonaroma ... @Leszczym ...@Starzec 

Bardzo Wam dziękuję... :)

Moi drodzy... bardzo dziękuję za wszelakie wizyty w moim "pokoiku"...

serdecznie Was pozdrawiam.

Edytowane przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @viola arvensis violu,    jeszcze do ciebie słówko, na koniec, napisałaś:     szanowna pani klusko,   mój nick to hania kluseczka, jednak jest różnica między kluską, a kluseczką   nie jesteśmy w przyjaźni, żebym mogła to zinterpretować żartobliwie, kluskę w odniesieniu do człowieka można odczytać jako osobę ociężałą, także umysłowo, otyłą, która nie przynosi pozytywnych skojarzeń    czy człowiek noszący rozmiar 3xl, jest jakiś gorszy?  trzeba mu to wytknąć, naprawdę ??  pewnie połowa KOBIET z tego portalu tu taki nosi :P  nie każdy może się pochwalić, iq 160  dlaczego próbując obrazić mnie (akurat mnie to nie rusza, bo jestem szczupła i ładna:P) próbujesz zdyskredytować innych ludzi, którzy mają problemy np. ze swoją nadwagą?   nie violu, a sio, nie zadziała, na drugiego człowieka, to ty tylko masz takie wyobrażenie, że możesz go traktować jak głupią gąskę, i bardzo smutne to jest   
    • @Amber taka wizja, szklane domy już były opisywane w książce:)
    • @Rafael Marius w lesie z dziewczyną, to mógłbyś się zakochać :)
    • Przepiękny tekst  Bardzo trudno jest w codziennym pędzie znaleźć chwilę na czułość  Dzień za dniem ludziom przez palce przecieka czas a takie zdaje się zwykłe ciepłe gesty gubią się w kątach domu  Coś czuję że będę tu częściej wracać   
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Marek.zak1 Tak jest. Oczywiście, pamięć działa, ale gdy staje się uwiązaniem a nie potrzebą to mamy problem. Dzięki, również pozdrawiam          @Rafael Marius ;) Dzięki      @Kamil Olszówka dziękuję       
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...