Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Naj Opublikowano 4 Lipca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2024 Bezkres oceanu myśli, cichy powiew, sztorm, huragan. Nie mam szans, tonę w falach wspomnień. Znów jestem na samym dnie serca – gdzie Ty. 11
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2024 I tak też można... Łukasz Jasiński
Naj Opublikowano 31 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2024 @Łukasz Jasiński dziękuję za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i przeczytanie pozdrawiam :) 1
Łukasz Wiesław Jasiński Opublikowano 31 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2024 @Naj A proszę bardzo... Łukasz Jasiński
poezja.tanczy Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2024 @Naj Bo co serce, gdzie rozstaje W tej udręce, nie udaje Pięknie napisałaś, Podoba mi się :) M.
Naj Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Dziękuję @poezja.tanczy za przeczytanie i miły komentarz :) Pozdrawiam 1
UtratabezStraty Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Przesłanie bardzo ogólne i dlatego uznaję, że w jakiś sposób także mnie dotyczy.
Naj Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @UtratabezStraty Tęsknota to nieodłączny towarzysz każdy za czymś bądź za kimś tęskni... Dziękuję za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam:)
corival Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2024 @Naj To prawda, tęsknota bywa łagodna, ale czasem bardzo gwałtowna. Dopada człowieka i gniecie... w zgrabnych słowach ją ujęłaś. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi