iwonaroma Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 spogląda na mnie szympans i czuję się nieswojo jego bary i tors... byłabym bez szans a orgazm dzika proszę pani trwa pół godziny więc pani make up i fatałaszki nie przedłużą pani przeznaczenia - no nie boję się węża ale on tylko może wspiąć się po moim drzewie umykam więc w koronę i na ostatnim listeczku chwilkę się chyboczę teraz! lecę w eter (opuszczam zoo bo 7
Rafael Marius Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @iwonaroma Ja chyba jeszcze nie wyrosłem z ogrodów zoologicznych. Mam wejście za darmo. 1
jan_komułzykant Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Marek.zak1 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 To taka osobista interakcja z różnych zwierzętami. Czekamy na c.d. Pozdrawiam 1
iwonaroma Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius :) w sumie...ja też lubię, zwłaszcza w połączeniu z bujną roślinnością lecz... gdyby te wszystkie zwierzęta uciekły z niewoli...strach się bać;) Dzięki:) @jan_komułzykant Dziękuję bardzo (nie chcę napisać gorąco, bo dziś to byłoby niewłaściwe - 35stp.!) @Marek.zak1 :))) Dzięki i również pozdrowienia @agfka :) 1
iwonaroma Opublikowano 30 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Dagmara Gądek :) cieszę się. Fakt, może końcówka nieco przekombinowana, ale na koronie nie chciałabym poprzestać (nadmierna moja ambicja?... ;)) Również miłe pozdrówki 1
beta_b Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) Dla mnie to merafortczny erotyk i na tym poprzestanę. Super! Bb Edytowane 2 Lipca 2024 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @beta_b :) nie był to w założeniu erotyk, ale jak czytam pod tym kątem... to może rzeczywiście tak wyglądać:);) Dzięki
beta_b Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 @iwonaroma glodnemu chleb na myśli ;) a jestem w wieku, że lubię być najedzona; głodówki zostawiam zwolennikom głodówek. Pozdrawiam, bb 1
iwonaroma Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @beta_b ;) I słusznie. Również zdrówka
poezja.tanczy Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 @iwonaroma Po co zwlekać, opuszczenie Nie narzekać, to marzenie Ale się rozwinęłaś w tym wierszu Aż miło się patrzy :) Pięknie! Pozdrawiam, M. 1
iwonaroma Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @poezja.tanczy dzięki dobra duszo :) Również pozdrowienia 1
Rekomendowane odpowiedzi