Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 lubię rozciągać się na pięciolinii zmysłów z nut palczastych przeskakuję pełną gamą do re-frenu mi mi - mnie brakuję w czystym tonie cisza nie jest dźwięczna - pęka od niej powietrze kłopotliwie rozstrojone myśli zamykam cię kluczem wiolinowym naiwny wciąż przekonany że dyrygujesz pięciolinią zmysłów
eselu Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 Podoba mi się. I ze względu na to, iż bez muzyki żyć nie moge i jest ona dla mnie bardzo ważna i ze względu na klimat wiersza. Pozdrawiam leniwie i sobotnio :)
stanislawa zak Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 mnie także pociągnęła nutka cielesnej pieszczoty w tym wierszu ,zgrabnie wplotłaś dzwięki, czyta się śpiwejąco. pozdrawiam plusowo
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 hej:) dzięki za przychylne komentarze, muzycznie nie ejstem uzdolniona wiec niezbyt wirtuozowski ten wiersz, ale nie mogłam sobie darowac zeby go nie umeiscic Pozdrawiam cieplo Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 21 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 dzięki wielkie za poświecony czas i komentarz:) Pozdrawiam ciepło Agata
Agnes Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 taki cieplutki i muzycznie płynący wiersz:) muzyka jest mi bardzo bliska , więc cieszę się że tak ładnie to oddałaś:) co się będę rozpisywać:) pozdr. agnes
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 pięknie, klimat, nastrój, wszystko na swoim miejscu, świetnie się czyta. pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Agato (Pani ;) nie bądź taka skromna, to jest piękny liryk, świetnie prowadzony z wytyrzymanymi napięciami, delikatnym brzmieniem, pięknymi metafortami. Wszystko - oprócz końcówki ;) moim zdaniem położona :)))) (tzn. logicznie wynikająca z sytuacji wiersza, ale, wiesz... a zresztą, co ja Pani będę tłumaczył - niech się 'on' tłumaczy ;) pzdr. b
Luthien_Alcarin Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 dziękuje za wsyztskie komentarze;) Panie Bezecie... ok końcówka poołożona, ja tego wiersza bronic nie bede, ale z końcówką coś moze pokombinuje jak bede mieć więcej czasu:) Dziekuje wszytskim za poświęcony czas i uwagi Pozdrawiam cieplutko Agata
Rekomendowane odpowiedzi